Ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται σταθερό ΦΠΑ και χαμηλότερη φορολογία στις επιχειρήσεις

Ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται σταθερό ΦΠΑ και χαμηλότερη φορολογία στις επιχειρήσεις Facebook Twitter
EPA
0

Την δέσμευσή του κόμματος Forza Italia πως δεν θα αυξήσει τον ΦΠΑ μέσα στην επόμενη διετία, επανέλαβε κατά την προεκλογική του ομιλία σε θέατρο του Μιλάνου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Ο αρχηγός του κεντροδεξιού κόμματος και πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κεντροδεξιά συμμαχία θα εξασφαλίσει την πλειοψηφία των εδρών στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Μαρτίου και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν «για την κατάκτηση μιας ευρείας και δυνατής πλειοψηφίας».

Ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται σταθερό ΦΠΑ και χαμηλότερη φορολογία στις επιχειρήσεις Facebook Twitter
EPA

Μετά την οριστική του καταδίκη από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος βουλευτής ή γερουσιαστής ούτε μπορεί να γίνει πρωθυπουργός.

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε φοβούνται, σε χλευάζουν και στο τέλος κερδίζεις», σχολίασε ο Ιταλός επιχειρηματίας διαβεβαιώνοντας το κοινό του πως «είναι ακόμα νέος»: «Ξυπνώ στις έξι το πρωί, τρέχω, κολυμπάω και αμέσως μετά αρχίζω να νευριάζω με τις εφημερίδες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται σταθερό ΦΠΑ και χαμηλότερη φορολογία στις επιχειρήσεις Facebook Twitter
EPA

Ο Μπερλουσκόνι απέδωσε την πτώση του το 2011, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός σε «οργανωμένο πραξικόπημα» εναντίον του. 

Κλείνοντας, υποσχέθηκε πως το κόμμα του θα φροντίσει για χαμηλότερη φορολογική επιβάρυνση των οικογενειών αλλά και των επιχειρήσεων, που εκτιμά πως θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για περισσότερες επενδύσεις στην Ιταλία. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM