Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Βανέσα Τραμπ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, καθώς εκτέθηκε σε ύποπτη άσπρη σκόνη, που περιείχε φάκελος που άνοιξε.

 

Η επιστολή που είχε ως παραλήπτη τον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο του Ντόναλντ Τραμπ, εστάλη στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

 

Tόσο η Βανέσα Τραμπ όσο και άλλα δύο άτομα, που βρίσκονταν στο χώρο, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η κατάσταση. Το Reuters μετέδωσε πως η Βανεσα Τραμπ αισθάνθηκε ναυτία.

 

 

 

 

Όλοι φαίνονται να είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με αξιωματούχους, ενώ η Μυστική Υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

 

Το διαμέρισμα σφραγίσθηκε και απολυμαίνεται ενώ παράλληλα γίνονται διεξοδικές έρευνες για στοιχεία. Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το BBC κάνουν λόγο για ακίνδυνη ουσία.

 

Τον Σεπτέμβριο, ο Τραμπ τζούνιορ επέλεξε να παραιτηθεί από την προστασία της μυστικής υπηρεσίας για τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του, αλλά αυτή επανενεργοποιήθηκε μία εβδομάδα αργότερα.