Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροπλάνο - Νεκροί οι 71 επιβαίνοντες

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροπλάνο - Νεκροί οι 71 επιβαίνοντες Facebook Twitter
0

Το πρώτο βίντεο από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο της εταιρίας Saratov Airlines, κοντά στη Μόσχα, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

Στα πλάνα φαίνονται συντρίμμια διάσπαρτα στο χιόνι. Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, έχουν βρει δύο σορούς.

Στο αεροσκάφος ΑΝ-148 επέβαιναν συνολικά 71 άτομα -65 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος. Σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, είναι νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροπλάνο - Νεκροί οι 71 επιβαίνοντες Facebook Twitter

«Δεν υπάρχει ελπίδα για τους επιβάτες και το πλήρωμα», είχε αναφέρει νωρίτερα άλλη πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

 

Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας. Είχε προορισμό το Ορσκ, μία πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.

Κατέπεσε έξω από το χωριό Argunovo, στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν το αεροπλάνο να πέφτει φλεγόμενο, ενώ τα συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί σε μεγάλη απόσταση.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς, τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να συγκροτήσει μια ειδική επιτροπή για να διερευνήσει το αεροπορικό δυστύχημα. Παράλληλα, υποχρέωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες να διεξάγουν τις απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης και αναζήτησης των αιτιών που προκάλεσαν την αεροπορική τραγωδία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ