Άντρας επέζησε για 16 ημέρες σε ακυβέρνητο σκάφος στον Ατλαντικό Ωκεανό

Άντρας επέζησε για 16 ημέρες σε ακυβέρνητο σκάφος στον Ατλαντικό Ωκεανό Facebook Twitter
US Coast Guard
0

Ένας άντρας από τις Μπαχάμες βρέθηκε σώος, καθώς το σκάφος του παρασύρθηκε και περιπλανιόταν για 16 ημέρες στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Σάμιουελ Μος Τζούνιορ από το Νασσάου, στις Μπαχάμες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St. Mary στο Γουέστ Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα.

Βρέθηκε στα ανοιχτά των ακτών της Φλόριντα, καθώς το σκάφος του περιπλανιόταν ακυβέρνητο για 16 ημέρες, στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μος ανέφερε ότι αναχώρησε με το 6,5 μέτρων σκάφος του από το Μπίμινι στις 13 Ιανουαρίου με προορίσμό το Νασσάου.

Ο 23χρονος ξέμεινε γρήγορα από βενζίνη καθώς προσπάθησε να πλεύσει μέσα από άγρια κύματα. Περιπλανιόταν μόνος του μέχρι που ένα άλλο σκάφος τον εντόπισε τη Δευτέρα, περίπου 16 χιλιόμετρα ανοιχτά των ακτών του Γουέστ Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα.

Ο Μος είπε ότι επέζησε με πατατάκια, μπισκότα και εμφιαλωμένο νερό για 12 ημέρες, μέχρι που ένα κύμα ύψους 12 μέτρων χτύπησε το σκάφος του και παρέσυρε τις λιγοστές του προμήθειες.

Ο Δρ Κέβιν Μπουφόρντ δήλωσε ότι οι ηλεκτρολύτες του Μος ήταν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα όταν η αμερικανική ακτοφυλακή τον μετέφερε στην ξηρά.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Ο (συγκινητικός) λόγος του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ