Αποκεφάλισαν 20χρονη στο Αφγανιστάν

Αποκεφάλισαν 20χρονη στο Αφγανιστάν Facebook Twitter
Ο έφηβος δολοφός
1

Μια εικοσάχρονη Αφγανή βρήκε βίαιο θάνατο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, όταν η πεθερά της και ένας έφηβος την αποκεφάλισαν.


Ο Αμπντούλ Αρουφ Αχμάντι, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην επαρχία Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν, δήλωσε ότι τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και ότι η άτυχη Μαχ Γκολ αποκεφαλίστηκε στις 8 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε σε ένα χαντάκι, ενώ η αστυνομία συνέλαβε στις 15 Οκτωβριου τον έφηβο Νατζιμπουλάχ που αποκεφάλισε τη γυναίκα στην περιοχή Γκοζαρά.


Η πεθερά σύμφωνα με την αστυνομία έχει κρυφτεί και η τοποθεσία της παραμένει άγνωστη.

Σημειώνεται ότι οι τοπικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι η Γκολ δολοφονήθηκε από το σύζυγό της επειδή αρνήθηκε να οδηγηθεί στην πορνεία.

«Η τραγική μοίρα της Μαχ Γκολ είναι ένα ακόμη περιστατικό που υπογραμμίζει τις συνθήκες βίας τις οποίες βιώνουν οι γυναίκες και τα κορίτσια στο Αφγανιστάν και την ευρύτερη περιοχή», δήλωσε η Σούζαν Νόσελ της Διεθνούς Αμνηστίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια