Οργισμένες αντιδράσεις για το κοάλα που βρέθηκε καρφωμένο σε στύλο στην Αυστραλία

Οργισμένες αντιδράσεις για το κοάλα που βρέθηκε καρφωμένο σε στύλο στην Αυστραλία Facebook Twitter
Φωτό: Koala Rescue Queensland
1

Οι αρχές προστασίας ζώων στην Αυστραλία διερευνούν την υπόθεση της ανακάλυψης ενός νεκρού κοάλα, που βρέθηκε στερεωμένο με βίδες σε ένα ξύλινο στύλο, μία πράξη που χαρακτηρίστηκε ως «άρρωστη».

Το περιστατικό προκάλεσε οργή και αντιδράσεις, μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας του μαρσιποφόρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοτικοί υπάλληλοι βρήκαν το κοάλα, στερεωμένο από τα πόδια του, σε ένα ξύλινο καταφύγιο, σε ένα πάρκο στο Κουίνσλαντ την Τετάρτη.

Η οργάνωση Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) δήλωσε ότι ο δράστης, εάν βρεθεί, μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κακοποίηση ζώου.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πως πέθανε το κοάλα. Η γούνα του ήταν γεμάτη με αίμα και φύλλα κρέμονταν μπροστά του.

«Είναι απλά άρρωστο» ανέφερε στο BBC η Murray Chambers, από την οργάνωση Koala Rescue Queensland. «Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και δέκα χρόνια και δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο»

Η ΜΚΟ ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook σε μία προσπάθεια να βρει το δράστη και η ανάρτηση προσέλκυσε χιλιάδες shares.

H κα Chambers είπε ότι το κοάλα μπορεί να χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η περιοχή του πικνικ βρίσκεται κοντά σε ένα δρόμο στο Imbil, περίπου 120 χιλιόμετρα βόρεια του Μπρίσμπεϊν.

«Η αίσθησή μου είναι ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όμως γιατί καρφώσεις ένα ζώο σε ξύλινο στύλο», ανέφερε. «Ήταν ζωντανό όταν το έκαναν?»

Το κοάλα στερεώθηκε στον στύλο με οικοδομικές βίδες, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Η RSPCA ζήτησε να διεξαχθεί αυτοψία ως μέρος της έρευνας.

Πηγή: BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μια χαρά γνωρίζουν τον ΕΝΟΧΟ..Το ίδιο συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις χώρες με τις κακοποιήσεις ζώων..Είναι μέχρι να άνοιξουν το Κ@λοστομα τους και τους πάρει ο διάολος..Όσο δε μιλάει κανείς και κάνουμε ΟΛΟΙ μας τα στραβά μάτια,θα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ τις συγκεκριμένες πράξεις..