Σκυλιά παγώνουν και πεθαίνουν στις ΗΠΑ και οι ιδιοκτήτες συλλαμβάνονται ή καταζητούνται

Σκυλιά παγώνουν και πεθαίνουν στις ΗΠΑ και οι ιδιοκτήτες συλλαμβάνονται ή καταζητούνται Facebook Twitter
0

Το πολικό κρύο που είναι υπεύθυνο για τουλάχιστον 15 θανάτους στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα έχει σκοτώσει και κατοικίδια τα οποία εγκαταλείφθηκαν από ιδιοκτήτες στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Την Πέμπτη, μια γυναίκα στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ συνελήφθη, καθώς η αστυνομία εντόπισε το αλυσοδεμένο σκυλί της στην αυλή. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως το πίτμπουλ βρέθηκε παγωμένο και με την αλυσίδα στο λαιμό του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο φορέας Detroit Dog Rescue ανακοίνωσε ότι αναζητούσε έναν άνδρα που είχε εγκαταλείψει ένα Πομεράνιαν σε ένα κλουβί μπροστά από το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα του Μίτσιγκαν το βράδυ, όταν το καταφύγιο ήταν κλειστό.

Ο σκύλος δεν επιβίωσε τελικά καθώς πέθανε τη νύχτα από το κρύο. Οι θερμοκρασίες ήταν τόσο χαμηλές που οι ψύλλοι είχαν επίσης παγώσει στο σώμα του σκύλου, σύμφωνα με το ClickOnDetroit.

Την ίδια ώρα ένας σκύλος βρέθηκε νεκρός από το κρύο στη βεράντα ενός σπιτιού στο Οχάιο. «Ήταν παγωμένος ολόκληρος» δήλωσε ο αστυνομικός ερευνητής στην Humane Society.

Η Washington Post σημειώνει ότι τουλάχιστον τέσσερις παρόμοιοι θάνατοι σκύλων κατεγράφησαν στο Οχάιο τις τελευταίες μέρες.

Οι οργανώσεις για την προστασία των ζώων βλέπουν επίσης σημαντικές αυξήσεις στις αναφορές περί κακομεταχείρισης και εγκατάλειψης. Η Detroit Dog Rescue δήλωσε στο Facebook την Τρίτη ότι σε διάστημα τριών ημερών είχε λάβει περισσότερες από 600 κλήσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα και ηλεκτρονικά μηνύματα για σκύλους που διατρέχουν κίνδυνο.

Ο σταθμός Fox 8 της New Orleans ανέφερε την Τρίτη ότι τα τηλέφωνα της Louisiana SPCA χτυπούσαν συνεχώς καθώς έφταναν αναφορές  για κατοικίδια ζώα που τα είχαν αφήσει έξω στο κρύο. 

Οι ομάδες προστασίας των ζώων έχουν μια και μοναδική οδηγία να δώσουν για να καταλάβει ο κόσμος πότε δεν πρέπει να αφήνει έξω τα ζώα: αν αισθάνεστε πως δεν αντέχετε εσείς τη θερμοκρασία, τότε το ίδιο ισχύει και για τα ζώα σας. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ