Ο Τραμπ είναι «σαν μικρό παιδί, που χρειάζεται άμεση ικανοποίηση των επιθυμιών του», λέει ο συγγραφέας του πολύκροτου βιβλίου

Ο Τραμπ είναι «σαν μικρό παιδί, που χρειάζεται άμεση ικανοποίηση των επιθυμιών του», λέει ο συγγραφέας του πολύκροτου βιβλίου Facebook Twitter
EPA/JASON SZENES
0

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» δηλώσεων, με αφορμή το πολύκροτο βιβλίο του Μάικλ Γουλφ για τον Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα και σε κάποια βιβλιοπωλεία ξεπούλησε σε λίγα μόλις λεπτά.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Fire and Fury: Inside the Trump White House» ανέφερε πως όλοι οι βοηθοί του αμερικανού προέδρου στον Λευκό Οίκο τον αντιμετωπίζουν σαν ένα «παιδί» που χρειάζεται «την άμεση ικανοποίηση των επιθυμιών του». «Όλα είναι για τον εαυτό του... Αυτός ο άνθρωπος δεν διαβάζει, δεν ακούει», ανέφερε.

Ο Μάικλ Γουλφ απάντησε επίσης στις κατηγορίες του αμερικανού προέδρου πως το βιβλίο του είναι «γεμάτο ψέματα», τονίζοντας πως βασίστηκε σε περίπου 200 συνεντεύξεις.

Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι δεν του έχει μιλήσει ποτέ, ούτε του έδωσε πρόσβαση στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο ο Γουλφ ανέφερε στην εκπομπή Today Show του NBC πως έχει συνομιλήσει με τον αμερικανό πρόεδρο, περνώντας μάλιστα μαζί του συνολικά τρεις ολόκληρες ώρες, τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας όσο και μετά την εκλογή του.

«Ξεκάθαρα μίλησα τον πρόεδρο. Το αν κατάλαβε ότι πρόκειται για συνέντευξη ή όχι, δεν το γνωρίζω, όμως σίγουρα δεν έγινε ανεπίσημα», δήλωσε ο Γουλφ, προσθέτοντας ότι μίλησε με ανθρώπους που συνομιλούν με τον Τραμπ σε καθημερινή βάση, και «σε ορισμένες περιπτώσεις κάθε λεπτό».

 

Ο συγγραφέας επισήμανε ακόμη πως ο Τραμπ δεν έχει καμία αξιοπιστία και ότι «το 100% των ανθρώπων γύρω του» αμφισβητούν την καταλληλότητά του για το συγκεκριμένο αξίωμα.

Γράφοντας σήμερα στο twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, πως το «ψεύτικο νέο βιβλίο» προωθείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλους για να τον βλάψουν.

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο περιγράφει έναν χαοτικό Λευκό Οίκο, έναν πρόεδρο που δεν ήταν καλά προετοιμασμένος για να κερδίσει τις εκλογές του 2016, καθώς και προσωπικό που αμφισβητεί τις ικανότητες του προέδρου. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ