Για πρώτη φορά μπροστά στα γκάλοπ ο Ρόμνεϊ

Για πρώτη φορά μπροστά στα γκάλοπ ο Ρόμνεϊ Facebook Twitter
1

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Μιτ Ρόμνεϊ φέρεται να προηγείται για πρώτη φορά του αντιπάλου του Μπαράκ Ομπάμα, σε εθνικής εμβέλειας δημοσκόπηση δημοσίευσε χτες το Κέντρο Ερευνών Pew.


Ο Ρόμνεϊ φαίνεται να απολαμβάνει του 49% των προτιμήσεων, έναντι 45% του Ομπάμα, καταγράφοντας για πρώτη φορά μία στροφή του εκλογικού σώματος προς το ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο. Σε προηγούμενη μέτρηση του Pew, στο διάστημα 12-16 Σεπτεμβρίου, ο Ομπάμα εφέρετο να προηγείται με 51 % έναντι 42% του Ρόμνεϊ.


Η δημοφιλία του Ρόμνεϊ εκτινάχθηκε έπειτα από την καλή του απόδοση στην πρώτη τηλεοπτική προεκλογική μονομαχία των δύο υποψηφίων την περασμένη Τετάρτη.


Μέχρι πριν την αναμέτρησή τους, ο Ομπάμα διατηρούσε ένα προβάδισμα με βραχεία κεφαλή. Εν τούτοις, και παρά το αποτέλεσμα της πρώτης μονομαχίας, ο πρόεδρος διατηρεί το προβάδισμα στις κρίσιμες Πολιτείες, οι οποίες ενδέχεται να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Επιτέλους να και ένα καλό νέο. Έτσι για να φρικάρουν όλοι οι ψευτοπροοδευτικοί αριστεροδέξιοι νεοφιλελεύθεροι και ελβετόψυχοι αναγνώστες των Free Press.