Δολοφονήθηκε από ταξιτζή η Βρετανίδα διπλωμάτης στη Βηρυτό - Προσπάθησε να τη βιάσει και μετά τη στραγγάλισε

Δολοφονήθηκε από ταξιτζή η Βρετανίδα διπλωμάτης στη Βηρυτό - Προσπάθησε να τη βιάσει και μετά τη στραγγάλισε Facebook Twitter
1

Στη σύλληψη ενός ταξιτζή για τη δολοφονία της Rebecca Dykes που υπηρετούσε ως διπλωματική ακόλουθος στη βρετανική πρεσβεία της Βηρυτού προχώρησαν οι αρχές της χώρας.

Σύμφωνα με Λιβανέζους αξιωματούχους αλλά και το εθνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο συλληφθείς, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ομολόγησε ότι σκότωσε τη νεαρή γυναίκα.

Η Dykes πιστεύεται ότι ήταν σε πάρτι στο Gemmayze το βράδυ της Παρασκευής, μια περιοχή γνωστή για τη νυχτερινή διασκέδαση και εκτιμάται ότι έφυγε από εκεί γύρω στα μεσάνυχτα με ταξί.

«Την πήρε από το Gemmayzeh το βράδυ της Παρασκευής, την πήγε στο Αchrafieh και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο Metn όπου προσπάθησε να τη βιάσει», αναφέρει το πρακτορείο.

Η σορός της άτυχης κοπέλας της βρέθηκε χωρίς τα έγγραφα της ταυτότητάς της στην άκρη του δρόμου.

Ανώτερος αξιωματούχος ανέφερε στο AFP ότι πιθανή αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός και πρόσθεσε ότι η Dykes είχε στο λαιμό της περασμένη μία αλυσίδα.

Ο ύποπτος που εργαζόταν σε εταιρία ταξί, εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας, συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια