ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ινδία: Οργή για το 5χρονο κορίτσι που βίασαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου

Ινδία: Οργή για το 5χρονο κορίτσι που βίασαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου Facebook Twitter
1

Οργή και αποτροπιασμό εντός και εκτός των συνόρων της Ινδίας έχει προκαλέσει ο βιασμός και τα βασανιστήρια μέχρι θανάτου που υπέστη ένα 5χρονο κορίτσι, στα γεννητικά όργανα του οποίου βρέθηκε μπηγμένο ένα κομμάτι ξύλου. 

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Χισάρ και τόσο η αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσαν τον βιασμό και τα βασανιστήρια. Σύμφωνα με τους γιατρούς, στα γεννητικά της όργανα βρέθηκε ένα ξύλο μήκους 24 εκατοστών, εκ των οποίων τα 16 ήταν μέσα στο σώμα της. 

Ινδία: Οργή για το 5χρονο κορίτσι που βίασαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου Facebook Twitter

«Το θύμα πέθανε λόγω των βασανιστηρίων που διαπράχθηκαν με την εισαγωγή ενός ξύλου στο σώμα της. Επίσης διαπιστώθηκαν τραυματισμοί στο εσωτερικό του εντέρου και της μήτρας. Το ξύλο εισήχθη με μεγάλη δύναμη, κάτι που όχι μόνο προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς μέσα στη μήτρα αλλά και στο έντερο», δήλωσε ο Dr Reetu Gupta, που πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση. 

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, στο σώμα του παιδιού βρέθηκαν επίσης μελανιές στους ώμους και τη μέση και τραύματα στη μύτη και τον λαιμό, κάτι που υποδεικνύει πως πάλεψε για να ξεφύγει από τους βασανιστές τους.


«Κοιμήθηκα γύρω στις 9 με όλα τα παιδιά μου. Όταν ξύπνησα το πρωί, η κόρη μου έλειπε και δεν μπορούσα να τη βρω. Ρώτησα τους γείτονες και μου είπαν δεν την είχαν δει. Μετά κάποιος μου είπε η κόρη σκοτώθηκε», δήλωσε η μητέρα της 5χρονης στους δημοσογράφους. Τελικά το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Κυριακής.

Το συμβάν εξόργισε τους κατοίκους της Χισάρ και της γειτονικής Ουκλάνα, που σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκλεισαν τα καταστήματά τους και διαδήλωσαν κλείνοντας τους δρόμους των δύο πόλεων, απαιτώντας άμεση δράση κατά του αγνώστου που προέβη σε ένα τέτοιο έγκλημα. Από την πλευρά της η οικογένεια αρνείται να προχωρήσει σε αποτέφρωση της σωρού της 6χρονης μέχρι να συλληφθεί ο ένοχος. 

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια