Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν άντρα να μαστιγώνει ένα νεαρό κορίτσι με μια ζώνη και μετά να της ξυρίζει το κεφάλι επειδή κατέβασε την εφαρμογή Snapchat. 

 

Ο Alex Harrison δημοσίευσε περήφανος το απαράδεκτο βίντεο στο Facebook και το Snapchat, νωρίτερα μες στην εβδομάδα, προκειμένου να δείξει στον κόσμο τον «σωστό» τρόπο να τιμωρείς κανείς τα παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις. «Το σχολείο είναι για εργασίες όχι για το γα@@@@νο Snapchat. Δεν έχει καμία δουλειά με κανένα snap. Μείνετε συντονισμένοι», ακούγεται να λέει ο 33χρονος άντρας στην αρχή του βίντεο. Ο ίδιος είπε σχετικά με το κορίτσι πως είναι στην 9η τάξη, οπότε υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας 14-15 ετών. 

 

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ferriday της Λουζιάνα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις αρχές ο άντρας συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το κορίτσι παραμένει σπίτι του ή φιλοξενείται σε κάποιο ίδρυμα. Επίσης οι αρχές δεν διευκρίνισαν αν το κορίτσι στο βίντεο είναι η κόρη του άντρα ή πώς γνωρίζονται μεταξύ τους. 

 

Ο 33χρονος Alex Harrison.
Ο 33χρονος Alex Harrison.

 

 

Στο βίντεο, που έχει τραβήξει τρίτο άτομο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, ο άντρας ξεκινά φωνάζοντας στο νεαρό κορίτσι, που είναι γόνατα και κλαίει πεσμένη στον καναπέ, με τον ίδιο στη συνέχεια να αρχίζει να την χτυπά με μανία κρατώντας μια ζώνη στα χέρια. Ο ξυλοδαρμός διαρκεί περίπου 1.5 λεπτό και περιλαμβάνει σχεδόν 50 μαστιγώματα. Σε όλη τη διάρκεια, ο 33χρονος ακούγεται μεταξύ άλλων να της φωνάζει φράσεις όπως «Θέλεις να είσαι μεγάλη;», ενώ αργότερα την προσβάλλει ξανά λέγοντας «δεν ξέρεις ούτε πώς να αλλάζεις το ταμπόν σου». 

 

Αφού την έχει μαστιγώσει αρκετές φορές, σε επόμενο πλάνο φαίνεται το κορίτσι να κάθεται στον πάγκο της κουζίνας ενώ ο ίδιος έχει αρχίσει να της ξυρίζει το κεφάλι. «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη», ακούγεται να της λέει αυτή τη φορά, με το νεαρό κορίτσι να έχει ξεσπάσει σε αναφιλητά. 

 

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):