23χρονος μαχαίρωσε πολλές φορές τον φίλο του γιατί δεν είχε άλλη μπύρα στο ψυγείο

23χρονος μαχαίρωσε πολλές φορές τον φίλο του γιατί δεν είχε άλλη μπύρα στο ψυγείο Facebook Twitter
0

Ένας 23χρονος συνελήφθη στην πόλη Λας Κρούσες στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ μετά από καυγά που είχε με φίλο του, τον οποίο φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές επειδή του είχε τελειώσει η μπύρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό site Las Cruces Sun-News (μέλος του USA Network) αλλά και το πρακτορείο Associated Press που αναδημοσίευσε την είδηση, το περασμένο Σάββατο (2/12), ο Isaac Avalos βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου.

Κάποια στιγμή και ενώ οι δυο τους βρίσκονταν στην αυλή, ο Avalos πήγε στην κουζίνα ψάχνοντας για μπύρα αλλά διαπίστωσε πως είχε τελειώσει.

Τότε, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 23χρονος έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να καυγαδίζει με τον φίλο του, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.

23χρονος μαχαίρωσε πολλές φορές τον φίλο του γιατί δεν είχε άλλη μπύρα στο ψυγείο Facebook Twitter
O 23χρονος Isaac Avalos.

Η λεκτική αντιπαράθεσή τους γρήγορα εξελίχθηκε σε σωματική σύγκρουση. Κάποια στιγμή ο Avalos φέρεται να άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας και να μαχαίρωσε τον φίλο του αρκετές φορές.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά τα τραύματά του δεν ήταν τόσο σοβαρά ώστε να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Avalos τράπηκε σε φυγή αλλά εντοπίστηκε μερικές ώρες αργότερα από την αστυνομία. Συνελήφθη και πλέον κατηγορείται για διακεκριμένης επίθεσης και βιαιοπραγίας. Κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα Doña Ana χωρίς εγγύηση.

Με πληροφορίες από Associated Press και Las Cruces Sun-News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ