Μητέρα κατέδωσε τον 18χρονο γιο της στην αστυνομία όταν έμαθε πως ασελγούσε σε μικρά παιδιά

Μητέρα κατέδωσε τον 18χρονο γιο της στην αστυνομία όταν έμαθε πως ασελγούσε σε μικρά παιδιά Facebook Twitter
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση μιας μητέρας που κατέδωσε στην αστυνομία τον 18χρονο γιο της όταν έμαθε πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δυο αγόρια ηλικίας 4 και 8 ετών.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο σοκαριστική καθώς ο νεαρός ομολόγησε πως είχε κακοποίησει τουλάχιστον 50 ανήλικα αγόρια στην ευρύτερη περιοχή της Καλιφόρνια.

Ο Joseph Hayden Boston οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Riverside το Σάββατο από τη μητέρα του ενώ προηγουμένως της είχε πει ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στα δύο αγόρια σε ένα μοτέλ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις επιθέσεις του στο μοτέλ και επίσης παραδέχτηκε ότι είχε ασελγήσει ή επιτεθεί σε πάνω από 50 παιδιά από τότε που ήταν 10 χρονών, δήλωσε ο εκπρόσωπος των αρχών. Τα περιστατικά συνέβησαν σε διάφορες πόλεις όπου ζούσε, συμπεριλαμβανομένου του Riverside.

Μητέρα κατέδωσε τον 18χρονο γιο της στην αστυνομία όταν έμαθε πως ασελγούσε σε μικρά παιδιά Facebook Twitter

Το CBS Λος Άντζελες αναφέρει ότι ο ύποπτος είχε πρόσφατα διαμείνει στο Simply Home Inn & Suites, το οποίο βρίσκεται στο Riverside. Εκεί συναντήθηκε με τα δύο αγόρια τα οποία διέμεναν εκεί με τους γονείς τους. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στο δωμάτιο του αγοριού το βράδυ, και εκεί έγιναν όσα ομολόγησε ο 18χρονος.

Ώρες αργότερα, ο Joseph κάλεσε τη μητέρα του και της αποκάλυψε τι είχε κάνει. Ο 18χρονος προφυλακίστηκε και εντός της εβδομάδας θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Οι αρχές ζητούν από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την έρευνα των άλλων περιστατικών που ομολόγησε στη συνέχεια ή τον ύποπτο να επικοινωνήσει μαζί τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ