Παραμένει στη φυλακή η 19χρονη με την κοκαΐνη - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Παραμένει στη φυλακή η 19χρονη με την κοκαΐνη - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης Facebook Twitter
1

Άσχημη τροπή παίρνει η υπόθεση της 19χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, η 19χρονη θα παραμείνει στην φυλακή ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ, καθώς σήμερα (30/11) το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, σε συνεργασία με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειάς της Σάκη Κεχαγιόγλου. Η υπεράσπιση είχε ζητήσει την αποφυλάκισή της με την καταβολή εγγύησης, ύψους 11.000 ευρώ.

Η 19χρονη από τη Μυτιλήνη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν είχε δικαίωμα λόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτησή της απορρίφθηκε διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει από το Χονγκ Κονγκ και γιατί η ποσότητα των ναρκωτικών με την οποία συνελήφθη θεωρείται μεγάλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα της θα επανακατατεθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Η 19χρονη είχε συλληφθεί καθώς βρέθηκε να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης στις 22 Νοεμβρίου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Απορώ γιατί δεν δημοσιοποιείται πουθενά το όνομα της '19χρονης' ή του 'μοντέλου από την Μυτιλήνη' κατά άλλα site. Είναι ποινικό αδίκημα η αναφορά του ονόματος; Λες και η σύλληψη ήταν ψεύτικη για γυρίσματα από ταινία. Όπως επίσης διαπιστώνω, σε λίγες μέρες η τραγωδία της Μάνδρας θα εξαφανιστεί από την επικαιρότητα αλλά το σήριαλ της '19χρονης' με την κοκαίνη θα παίζει όλο τον χειμώνα.