Μια αδέσποτη γάτα είναι ο βασικός ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας ηλικιωμένης γυναίκας

Μια αδέσποτη γάτα είναι ο βασικός ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας ηλικιωμένης γυναίκας Facebook Twitter
0

Μια αδέσποτη γάτα φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονία μια γυναίκας στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας.

Η κόρη μιας ηλικιωμένης γυναίκας που ήταν κατάκοιτη βρήκε την μητέρα της με ακατάσχετη αιμορραγία, έχοντας σχεδόν 20 κοψίματα στο πρόσωπό της, μεταδίδει η τοπική εφημερίδα RKK. Η κόρη κάλεσε την αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα δολοφονίας όταν είδε τα σοβαρά τραύματα. «Όταν την βρήκαμε, το αίμα κάλυπτε σχεδόν τα πάντα πάνω από το σαγόνι της. Το πρόσωπό της ήταν βουτηγμένο στο αίμα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συνέβη», δήλωσε η κόρη της Mayuko Matsumoto, που είναι 82 ετών και ανήμπορη να μιλήσει

Παρά την σοβαρότητα των τραυμάτων, οι αρχές δεν κατάφεραν να βρουν κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει πως κάποιος είχε μπει στο διαμέρισμα ή πως άλλο άτομο ήταν παρόν στη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας. Στη συνέχεια, προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως τα τραύματα έμοιαζαν πάρα πολύ με γρατσουνιές από γάτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nishinippon Shimbun, αδέσποτες γάτες περιφέρονταν συχνά έξω από το σπίτι της 82χρονης. «Η αστυνομία αναλύει ένα δείγμα αίματος που βρέθηκε στα νύχια μιας γάτας, η οποία ενδεχομένως επιτέθηκε και γρατσούνισε το θύμα», μετέδωσε το κρατικό NHK.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας για την υπόθεση, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει αλλά σημείωσε πως οι αρχές δεν διαφωνούν και δεν διαψεύδουν τα όσα έχουν μεταδώσει μέχρι στιγμής τα διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ