Σεισμός

Ο Τραμπ δηλώνει πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους υπόλοιπους ηγέτες του πλανήτη

Ο Τραμπ δηλώνει πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους υπόλοιπους ηγέτες του πλανήτη Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαιώνει πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους περισσότερους ομολόγους του σε όλον τον πλανήτη.


Κουβεντιάζοντας με δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροπλάνου Air Force One πριν προσγειωθεί στο Ανόι του Βιετνάμ, μίλησε για στους συνομιλητές του στις κυριότερες πρωτεύουσες.


«Συνεννοούμαι πολύ καλά με την Άγγελα, παρόλο που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν το γράφετε», είπε σχετικά με την γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. «Εχω εξαιρετικές σχέσεις με την Τερέζα Μέι, έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Τζάστιν Τριντό, που μόλις άφησα». «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: πιστεύω πως έχω πολύ καλές σχέσεις με καθέναν απ' αυτούς», πρόσθεσε αναφερόμενος στους περίπου 20 ηγέτες που ήταν παρόντες στη σύνοδο κορυφής του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στο Ντανάνγκ.


Και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον οποίο αντάλλαξε μερικές λέξεις στο περιθώριο της συνάντησης αυτής; «Έχουμε μια καλή σχέση, αν σκεφτεί κανείς πως δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά. Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή σχέση».


Ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, με τον οποίο πέρασε αυτή την εβδομάδα δύο ημέρες στο Πεκίνο; «Είναι ένας άνθρωπος ισχυρός, πολύ έξυπνος. Μου αρέσει πολύ. Του αρέσω κι εγώ. Εκπροσωπούμε δύο χώρες πολύ διαφορετικές, όμως συνενοούμαστε πολύ καλά».


«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Εμανουέλ», είπε λίγο αργότερα στη συζήτηση αναφερόμενος στον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.


Ο ένοικος του Λευκού Οίκου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του επειδή είναι σε φόρμα την ώρα που η μακρά περιοδεία του στην Ασία φθάνει στο τέλος της. «Πολλοί έλεγαν πως είναι σωματικά σχεδόν αδύνατο να αντέξει κανείς επί 12 ημέρες», είπε. «Είσαστε εξίσου ανθεκτικοί μ' εμένα, με ακολουθείτε παντού!» κατέληξε κεφάτος και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
NEWSROOM
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ