Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης στο Μανχάταν ήταν πρώην οδηγός της Uber - Τι αναφέρει η εταιρία

Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης στο Μανχάταν ήταν πρώην οδηγός της Uber - Τι αναφέρει η εταιρία Facebook Twitter
0

Ο 29χρονος Σαϊφούλο Σαΐποφ, που είναι ο ύποπτος ως δράστης της χθεσινής επίθεσης στο Μανχάταν, εργαζόταν παλαιότερα ως οδηγός για την Uber, όπως έγινε γνωστό. 

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και η εταιρία, σύμφωνα με το Time. Εκπρόσωπος της Uber δήλωσε πως «είμαστε τρομοκρατημένοι από αυτή την παράλογη πράξη βίας. Η σκέψη μας βρίσκεται στα θύματα και τις οικογένειές τους. Έχουμε επικοινωνήσει με τις αρχές για να παράσχουμε κάθε βοήθεια».

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Σαΐποφ εργαζόταν ως οδηγός της Uber για πάνω από έξι μήνες και είχε πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.400 διαδρομές. Στη συνέχεια ωστόσο, αποκλείστηκε από την υπηρεσία.

Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης στο Μανχάταν ήταν πρώην οδηγός της Uber - Τι αναφέρει η εταιρία Facebook Twitter

Δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον λόγο έγινε ο αποκλεισμός του, ωστόσο σύμφωνα με το CBS ο Σαΐποφ είχε τέσσερις τροχαίες παραβάσεις.

Η Uber επανεξετάζει τώρα το ιστορικό του 29χρονου στην εταιρία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αναφορές για θέματα ασφαλείας, όπως αναφέρει το Business Insider.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση στο Μανχάτα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα φορτηγάκι παρέσυρε ποδηλάτες και διαβάτες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 8 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 11. Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον 29χρονο οδηγό, καθώς βγήκε από το όχημα, και τον έθεσαν υπό κράτηση.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ