Η πτήση 666 της Finnair κάνει το τελευταίο της ταξίδι στο «HEL» σήμερα Παρασκευή και 13, μετά από 21 προηγούμενα τολμηρά ταξίδια τη συγκεκριμένη «γρουσούζικη» ημερομηνία.

 

 

 

Η πτήση από την Κοπεγχάγη με προορισμό το Ελσίνκι έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 1.20 μ.μ. τοπική ώρα, και να φτάσει στη φινλανδική πρωτεύουσα στις 3.55 μ.μ. Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Φινλανδίας μεταφέρει επιβάτες στο «HEL» με την πτήση 666 για 11 χρόνια, με 21 από αυτές τις πτήσεις να γίνονται σε μια τέτοια «επικίνδυνη» ημέρα του έτους, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στο RT.

 

 

 

Παρότι ένα ταξίδι με μια τέτοια πτήση, για αυτό τον προορισμό και τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα ήταν αιτία για όσους πιστεύουν στις δεισιδαιμονίες να μην ταξιδέψουν, εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει ότι τέτοιες συμπτώσεις δεν έχουν επηρεάσει ποτέ τον αριθμό των επιβατών. 

 

 

 

Ωστόσο η αριθμός 666 αλλάζει τώρα στο πλαίσιο μιας συνολικής αναδιάταξης των στοιχείων πτήσης από την αεροπορική εταιρεία. Έτσι η πτήση AY666 από την Κοπεγχάγη για το Ελσίνκι θα αλλάξει στο λιγότερο απειλητικό AY954.

 

Πηγή: rt.com

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr