Σοκάρει το βίντεο από τη Σικελία με άλογο να καταρρέει από εξάντληση ενώ έσερνε νυφική άμαξα μέσα στη ζέστη

Σοκάρει το βίντεο από τη Σικελία με άλογο να καταρρέει από εξάντληση ενώ έσερνε νυφική άμαξα μέσα στη ζέστη Facebook Twitter
1

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ένα άλογο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου λόγω εξάντλησης από την υπερβολική ζέστη. Το άλογο εξαντλήθηκε επειδή προηγουμένως είχε σύρει μια άμαξα που μετέφερε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι στην εκκλησία για να παντρευτούν.

Το περιστατικό συνέβη έξω από εκκλησία στην πόλη Borgetto της Σικελίας και μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων απειλούν με μηνύσεις για την κακοποίηση του ζώου.

Στο βίντεο φαίνεται το λευκό άλογο ξαπλωμένο στο δρόμο, εντελώς ανήμπορο να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, ενώ γύρω του υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι -ανάμεσά τους ο γαμπρός και ο οδηγός της άμαξας- που προσπαθούν να το βοηθήσουν και να το απαλλάξουν από την στολισμένη για το γάμο, άμαξα. 

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το ζώο κατέρρευσε επειδή εξαντλήθηκε σέρνοντας την άμαξα μέσα στον καυτό ήλιο. Πληροφορίες αναφέρουν δε, πως το βάρος όλων των επιβατών της άμαξας, στην οποία ήταν δεμένο, ξεπερνούσε συνολικά τα 400 κιλά. 

Εκπρόσωπος της Italian Nucleus Operational Protection of Animals, που σχεδιάζει να κινηθεί νομικά, ανέφερε: «Έχουμε ήδη απευθυνθεί στις αρχές για να μάθουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το άλογο».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο, που τραβήχτηκε από γειτονικό διαμέρισμα:

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια