Μία 25χρονη γυναίκα από το Ρέντγουντ Σίτι της Καλιφόρνιας, η οποία εργαζόταν ως ταμίας σε κατάστημα McDonald's της περιοχής συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του νεογέννητου παιδιού της.

 

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από τον εισαγγελέα του San Mateo, το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκειας της βάρδιας της, η Sarah Lockner άρχισε να παραπονιέται για πόνους στο στομάχι.

 

Η 25χρονη επισκέφτηκε αρκετές φορές την τουαλέτα, ώσπου ανησύχησε με τη συμπεριφορά της μία συνάδελφό της. Όταν η τελευταία μπήκε στο μπάνιο για να δει αν είναι καλά, διαπίστωσε πως υπήρχε αίμα στο δάπεδο.

 

Η Lockner προσπάθησε να την καθησυχάσει αποδίδοντας το αίμα στην περίοδο της, αλλά μία δεύτερη υπάλληλος μπήκε μέσα στην τουαλέτα και είδε ένα νεογέννητο μωρό μέσα στη λεκάνη, με το πρόσωπό του στραμμένο προς τα κάτω.

 

Σύμφωνα με την μαρτυρία της υπαλλήλου, η Lockner είχε το χέρι της στην πλάτη του μωρού και είχε μόλις τραβήξει το καζανάκι.

 

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρήκε το μωρό στα χέρια της Lockner. Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να το επαναφέρουν. Στη συνέχεια το μετέφεραν στο παιδιατρικό νοσοκομείο Lucile Packard στο Πάλο Άλτο.

 

Το μωράκι νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

 

Η Lockner είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι  ήταν έγκυος. Κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού, πρόσκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Βρίσκεται προφυλακισμένη με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 11 εκατ. δολάρια.

 

Με πληροφορίες από Los Angeles Times