ΗΠΑ: 19 χρόνος σκότωσε τη μητέρα του την ώρα που κοιμόταν επειδή δεν τον άφησε να κρατήσει ένα κουτάβι

ΗΠΑ: 19 χρόνος σκότωσε τη μητέρα του την ώρα που κοιμόταν επειδή δεν τον άφησε να κρατήσει ένα κουτάβι Facebook Twitter
0

Ένας 19χρονος από το Μίσιγκαν κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Andew David Wilson συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία της 51χρονης μητέρας του, Lisa Marie, στο σπίτι τους, στο Wheatfield Township.

Την περασμένη Παρασκευή, στις 7 το πρωί, ο Wilson τηλεφώνησε ο ίδιος στην Άμεση Δράση, λέγοντας ότι επέστρεψε από τη δουλειά και βρήκε τη μητέρα του δολοφονημένη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό της 51χρονης μητέρας να κείτεται στο κρεβάτι της με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι κανένας εκτός από την 51χρονη και τον γιο της δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη νύχτα της δολοφονίας.

Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών ο 19χρονος ομολόγησε το έγκλημά του. Στην απολογία του υποστήριξε ότι σκότωσε τη μητέρα του επειδή δεν του επέτρεψε να κρατήσει ένα κουτάβι που είχε βρει στο δρόμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, του είπε να πάει το κουτάβι στο σπίτι του πατέρα του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μόλις κοιμήθηκε η μητέρα του, πήρε ένα 22άρι μάγκνουμ περίστροφο από ένα κλειδωμένο ντουλάπι και πυροβόλησε τη μητέρα του. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πυροβόλο όπλο.

Ο Wilson κρατείται χωρίς εγγύηση ενώ αναμένεται να παρευρεθεί στο δικαστήριο στις 28 Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από Lansing State Journal

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ