Ένας 19χρονος από το Μίσιγκαν κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του την ώρα που κοιμόταν.

 

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Andew David Wilson συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία της 51χρονης μητέρας του, Lisa Marie, στο σπίτι τους, στο Wheatfield Township.

 

Την περασμένη Παρασκευή, στις 7 το πρωί, ο Wilson τηλεφώνησε ο ίδιος στην Άμεση Δράση, λέγοντας ότι επέστρεψε από τη δουλειά και βρήκε τη μητέρα του δολοφονημένη.

 

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό της 51χρονης μητέρας να κείτεται στο κρεβάτι της με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

 

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι κανένας εκτός από την 51χρονη και τον γιο της δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη νύχτα της δολοφονίας.

 

Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών ο 19χρονος ομολόγησε το έγκλημά του. Στην απολογία του υποστήριξε ότι σκότωσε τη μητέρα του επειδή δεν του επέτρεψε να κρατήσει ένα κουτάβι που είχε βρει στο δρόμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, του είπε να πάει το κουτάβι στο σπίτι του πατέρα του.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μόλις κοιμήθηκε η μητέρα του, πήρε ένα 22άρι μάγκνουμ περίστροφο από ένα κλειδωμένο ντουλάπι και πυροβόλησε τη μητέρα του. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πυροβόλο όπλο.

 

Ο Wilson κρατείται χωρίς εγγύηση ενώ αναμένεται να παρευρεθεί στο δικαστήριο στις 28 Σεπτεμβρίου.

 

Με πληροφορίες από Lansing State Journal