Ένα μάλλον απίστευτο περιστατικό που συγκαταλέγεται με ευκολία στα πιο ντροπιαστικά πρώτα ραντεβού έλαβε χώρα στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας.

 

O Βρετανός μεταπτυχιακός φοιτητής Liam Smith είχε βγει ραντεβού μέσω Tinder με μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

 

Οι δυο τους πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο, ήπιαν μερικές μπύρες και στη συνέχεια αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο σπίτι του φοιτητή.

 

Η νεαρή γυναίκα, η οποία περιγράφεται μόνο στα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ως ερασιτέχνης γυμνάστρια, χρειάστηκε να επισκεφτεί την τουαλέτα.

 

Εκεί αφόδευσε, αλλά το καζανάκι δεν είχε αρκετή πίεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφορτωθεί τα...αποδεικτικά στοιχεία.

 

Τότε τα μάζεψε σ' ένα σακουλάκι και προσπάθησε να τα πετάξει από το παράθυρο του μπάνιου στον κήπο. Δυστυχώς για την κοπέλα, όμως, το σακουλάκι έπεσε στο κενό μεταξύ των δύο παραθύρων.

 

Λόγω της απρόσμενης τροπής που πήρε το πράγμα, η γυναίκα αναγκάστηκε να αποκαλύψει στον Βρετανό φοιτητή τι είχε συμβεί.

 

Ο τελευταίος προσπάθησε να βρει ένα σφυρί για να σπάσει το τζάμι, όταν η γυναίκα προσφέρθηκε να σκαρφαλώσει μεταξύ των παραθύρων για να πιάσει το σακουλάκι. Για κακή της τύχη, εντούτοις, σφήνωσε στο χώρισμα και ήταν αδύνατον να απεγκλωβιστεί.

 

 

 

Ο Smith αναγκάστηκε τότε να καλέσει την Πυροσβεστική, η οποία έσπασε το τζάμι και την απεγκλώβισε.

 

Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως όταν ο 24χρονος φοιτητής την ανέβασε σε μία crowdfunding πλατφόρμα, ζητώντας από τον κόσμο να τον βοήθησει να μαζέψει τα χρήματα για το παράθυρο του μπάνιου. Ο στόχος ήταν οι 200 λίρες, αλλά γρήγορα το ποσό ξεπέρασε τις 1.200.

 

Όπως δήλωσε στο BBC, αυτός και η κοπέλα αποφάσισαν να δώσουν το ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα μισά σε ταμείο υποστήριξης της Πυροσβεστικής και τα άλλα μισά σε οργάνωση που φτιάχνει και συντηρεί καζανάκια τουαλέτας σε αναπτυσσόμενες χώρες.

 

Πάντως, παρά την επική εξέλιξη του πρώτου ραντεβού, ο Smith και ανώνυμη κοπέλα συνεχίζουν να βγαίνουν, γεγονός που μάλλον αποδεικνύει πως δύο άνθρωποι μπορούν να τα βρουν ακόμη και αν όλα πάνε στραβά στο πρώτο ραντεβού.

 

«Περάσαμε υπέροχα στο δεύτερο ραντεβού αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω αν είναι η "εκλεκτή". Αλλά τα πάμε πολύ καλά και είναι αξιαγάπητο κορίτσι» δήλωσε ο Smith για να προσθέσει με μπόλικη δόση χιούμορ: «Άλλωστε ήδη αφήσαμε πίσω μας το πιο δύσκολο κομμάτι».

 

Με πληροφορίες από BBC και straitimes.com