Γυναίκα αφόδευσε στο πρώτο ραντεβού, ντράπηκε και τελικά παγιδεύτηκε στο παράθυρο του μπάνιου

Γυναίκα αφόδευσε στο πρώτο ραντεβού, ντράπηκε και τελικά παγιδεύτηκε στο παράθυρο του μπάνιου Facebook Twitter
16

Ένα μάλλον απίστευτο περιστατικό που συγκαταλέγεται με ευκολία στα πιο ντροπιαστικά πρώτα ραντεβού έλαβε χώρα στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας.

O Βρετανός μεταπτυχιακός φοιτητής Liam Smith είχε βγει ραντεβού μέσω Tinder με μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι δυο τους πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο, ήπιαν μερικές μπύρες και στη συνέχεια αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο σπίτι του φοιτητή.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία περιγράφεται μόνο στα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ως ερασιτέχνης γυμνάστρια, χρειάστηκε να επισκεφτεί την τουαλέτα.

Εκεί αφόδευσε, αλλά το καζανάκι δεν είχε αρκετή πίεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφορτωθεί τα...αποδεικτικά στοιχεία.

Τότε τα μάζεψε σ' ένα σακουλάκι και προσπάθησε να τα πετάξει από το παράθυρο του μπάνιου στον κήπο. Δυστυχώς για την κοπέλα, όμως, το σακουλάκι έπεσε στο κενό μεταξύ των δύο παραθύρων.

Λόγω της απρόσμενης τροπής που πήρε το πράγμα, η γυναίκα αναγκάστηκε να αποκαλύψει στον Βρετανό φοιτητή τι είχε συμβεί.

Ο τελευταίος προσπάθησε να βρει ένα σφυρί για να σπάσει το τζάμι, όταν η γυναίκα προσφέρθηκε να σκαρφαλώσει μεταξύ των παραθύρων για να πιάσει το σακουλάκι. Για κακή της τύχη, εντούτοις, σφήνωσε στο χώρισμα και ήταν αδύνατον να απεγκλωβιστεί.

Γυναίκα αφόδευσε στο πρώτο ραντεβού, ντράπηκε και τελικά παγιδεύτηκε στο παράθυρο του μπάνιου Facebook Twitter

Ο Smith αναγκάστηκε τότε να καλέσει την Πυροσβεστική, η οποία έσπασε το τζάμι και την απεγκλώβισε.

Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως όταν ο 24χρονος φοιτητής την ανέβασε σε μία crowdfunding πλατφόρμα, ζητώντας από τον κόσμο να τον βοήθησει να μαζέψει τα χρήματα για το παράθυρο του μπάνιου. Ο στόχος ήταν οι 200 λίρες, αλλά γρήγορα το ποσό ξεπέρασε τις 1.200.

Όπως δήλωσε στο BBC, αυτός και η κοπέλα αποφάσισαν να δώσουν το ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα μισά σε ταμείο υποστήριξης της Πυροσβεστικής και τα άλλα μισά σε οργάνωση που φτιάχνει και συντηρεί καζανάκια τουαλέτας σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Πάντως, παρά την επική εξέλιξη του πρώτου ραντεβού, ο Smith και ανώνυμη κοπέλα συνεχίζουν να βγαίνουν, γεγονός που μάλλον αποδεικνύει πως δύο άνθρωποι μπορούν να τα βρουν ακόμη και αν όλα πάνε στραβά στο πρώτο ραντεβού.

«Περάσαμε υπέροχα στο δεύτερο ραντεβού αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω αν είναι η "εκλεκτή". Αλλά τα πάμε πολύ καλά και είναι αξιαγάπητο κορίτσι» δήλωσε ο Smith για να προσθέσει με μπόλικη δόση χιούμορ: «Άλλωστε ήδη αφήσαμε πίσω μας το πιο δύσκολο κομμάτι».

Με πληροφορίες από BBC και straitimes.com

Διεθνή
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
1. Περιμένεις δυο λεπτά να ξαναγεμίσει το καζανάκι2. Μέσα στην γκαντεμιά, έχεις την τύχη να βρεις πλαστική σακούλα3. Πατάς το καζανάκι και ταυτόχρονα με τις άκρες των δαχτύλων σου ή με τη γροθιά σου τα σπρώχνεις λίγο χρησιμοποιώντας το χέρι σου σαν πιγκάλ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΓΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ (δύσκολο αλλά πολύ προτιμότερο από το να τα πιάσεις με γυμνά χέρια για να τα βάλεις στη σακούλα)4. Πετάς τη σακούλα στο καλαθάκι και πλένεις καλά τα χέρια σου.5. Στο μεταξύ το καζανάκι έχει ξαναγεμίσει, αν θες το ξαναχρησιμοποιείς για να καθαρίσει κιόλας το νερό και τα τοιχώματα της λεκάνης 6. Ρίχνεις ένα φάσκελο στον καθρέφτη 7. Βγαίνεις
Όχι μωρέ δεν είναι ντροπή. Κρίμα που ο Βαγγέλης Γερμανός δεν είχε γράψει αντί για το «Στη Μπανιέρα δυο-δυο», να γράψει «Στη Λεκάνη δυο-δυο»...!Επίσης εσύ που δεν ντρέπεσαι να αφήνεις και την πόρτα ανοιχτή!...Αν και δεν έβλεπα την σειρά, από τα ελάχιστα επεισόδια που είχα παρακολουθήσει, θυμήθηκα αυτό:https://www.youtube.com/watch?v=NmgRnzs2hwg
Όταν το «σκατά τα έκανες!...» μπορεί να αποκτήσει ρεαλιστική υπόσταση...!Θυμήθηκα ένα άλλο άρθρο την Lifo.gr, της στήλης "Ψυχή & Σώμα", αν δεν κάνω λάθος,που περιέγραφε τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι στο πρώτο ραντεβού.Εδώ αποδεικνύεται ότι η θεωρία από την πράξη απέχει παρασάγγας εφόσον η γνωριμία συνεχίζεται ακάθεκτη.Γνώριζα ότι η φράση «ή από πέσιμο ή από χέσιμο» ισχύει για τους ηλικιωμένους.Εύχομαι να ερωτευτούν παράφορα, ξεπερνώντας και την φάση του «πεσίματος» (βλέπε ενδοιασμό τρίτου προσώπου...)...αν κάποτε (κάνουν οικογένεια), ο Smith δεν θα έχει απολύτως καμία δικαιολογία να αποφεύγει να αλλάζει τα παιδιά τους. Η σύντροφός του έχει το ακλόνητο επιχείρημα έτοιμο: «Ξεσκάτωσες εμένα στο πρώτο μας ραντεβού, και δεν μπορείς τώρα να αλλάξεις το μωρό;;;»...Συμβουλή για κάτι συχνό που έχει τύχει σε πολλούς:Αν τυχόν επισκεφτείτε το μπάνιο του/της στο πρώτο ραντεβού (και όχι μόνο) και διαπιστώσετε ότι δεν έχει χαρτί υγείας, απλώς πλυθείτε στην μπανιέρα ή στη ντουζιέρα. Αν πρόκειται για WC (χωρίς μπανιέρα/ντουζιέρα), δοκιμάστε να πλυθείτε στον νιπτήρα. Προσοχή! Μην κάτσετε επάνω του εάν πρόκειται για επιτοίχιο νιπτήρα και όχι προσαρμοσμένος σε επιδαπέδιο έπιπλο που αντέχει το βάρος. Αν έχετε το θάρρος να ζητήσετε χαρτί τουαλέτας ενώ έχει προηγηθεί η... δράση, ακόμα καλύτερα (αν και θα τον/την φέρετε σε δύσκολη θέση...).σ.σ.: Και ποτέ, μα ΠΟΤΕ μη ρίχνετε το χαρτί στην λεκάνη. Υπάρχει περίπτωση υπερχείλισης με τα... ευ-κώλος εννοούμενα...!Αφιερωμένο:https://www.youtube.com/watch?v=MkrKkBhsMiA
Συγνωμη αλλα ο/η αλλος/η δεν εχει κωλοχαρτο στην τουαλετα του/ης και η ντροπη υπάρχει στο να το ζητήσεις; ασε τους νιπτηρες και ζητα και αν εχει τελιώσει ας τρεξει να αγοράσει, το κωλόχαρτο είναι αυτονόητη παροχη στην φιλοξενία ακομα και της στιγμης.Οσον αφορα δημόσιους χώρους (μπαρ κτλ), παντα πακετα χαρτομαντηλα.
Μπορεί να συμβεί και αυτό και έχει συμβεί. Να έχει ξεχάσει να τοποθετήσει καινούργιο χαρτί υγείας (όχι κωλόχαρτο...) έχοντας μείνει στο ρολό ελάχιστο. Και ναι μπορεί να ντραπείς να ζητήσεις και έχει συμβεί και αυτό. Αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ πρώτα έχει προηγηθεί η αφόδευση και είναι δύσκολο για πρακτικούς, δικαιολογημένους λόγους να ζητήσεις χαρτί (άβολο να σηκωθείς από την λεκάνη, δυσοσμία χώρου...). Μιλάμε πάντα για τα πρώτα ραντεβού που προσπαθούμε να δείξουμε ένα θετικό προφίλ. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, η σχέση ξεκινήσει, έχουμε αρχίσει να κάνουμε σεξ/έρωτα, κάνουμε ντους μαζί και όλα τα σχετικά, έχοντας αρχίσει να αναπτύσσεται οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού τότε δεν υπάρχει κόλλημα για τα σχετικά θέματα.Όσο για τους δημόσιους χώρους (μπαρ κλτ), εκεί και αν ισχύει αυτό που έγραψες!Θυμήθηκα μία φορά πριν από χρόνια, σε ένα cafe-bar, είχα μεγάλη... ανάγκη (από τις περιπτώσεις που ούτε να το σκεφτείς προλαβαίνεις, ούτε το φως να ανάψεις...), που μπήκα στις γυναικείες τουαλέτες επειδή οι αντρικές δεν είχαν χαρτί. Ευτυχώς ήταν άδειες. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που η θηλυκή πλευρά ενός άντρα βρίσκει την σωστή λύση!... :)
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είχε πρόβλημα να του πει ότι το καζανάκι του δεν δουλεύει και να ρίξουν στην λεκάνη κανα-δυο κουβάδες νερό να πάνε "τα αποδεικτικά στοιχεία" κάτω, παρά προτίμησε να μαζέψει τα σκατά με τα χέρια και μετά να κάνει ακροβατικά.Διαφορά νοοτροπίας; Τι να σκεφτώ;
Ξερεις το χασμα γενεων, τώρα έμαθες και το χασμα τεχνολογιών, παρα πολλες φορες οι μαθημενοι σε τεχνολογίες (κατανοώ ότι μιλάμε για καζανάκι...ως τεχνολογία) δεν μπορουν να σκεφτουν πιο τεχνολογικα "απολιτιστα" και πηγαίνουν κατευθείαν νεαντερνταλ.Αλι σ'αυτους που δεν τους χαλασε ποτέ το φλοτερ.
Στην πρώτη τους επέτειο να της πάρει δώρο ένα πιγκαλ Πάντως επικίνδυνο αυτό που έκανε η κοπέλα. Αν είχε πετάξει με δύναμη τη σακούλα απ'το παράθυρο θα μπορούσε να πετύχει κανένα ντελιβερα στα μούτρα.Αυτος να χάσει τον έλεγχο και να μπει σε βιτρίνα καταστήματος. Μετά θα έπρεπε να εξηγήσει στον χωροφυλακα-ο ντελιβερας-πως συνεβει, ότι δεν είναι τζιχαντιστης και ότι η σακούλα με τις κουραδες που κουνάει περα-δώθε καθώς μιλάει,δε προοριζόταν για τον πελάτη τουΕπίσης αυτό με την "οργάνωση που φτιάχνει και συντηρεί καζανακια σε αναπτυσσόμενες χωρες" τι ειναι; Κάτι σαν Υδραυλικοί χωρίς σύνορα ας πουμε;