Σοκάρουν οι φωτογραφίες κατοίκων της Βενεζουέλας που σφαγιάζουν σκυλιά στη μέση του δρόμου για να φάνε

Σοκάρουν οι φωτογραφίες κατοίκων της Βενεζουέλας που σφαγιάζουν σκυλιά στη μέση του δρόμου για να φάνε Facebook Twitter
1
Σοκάρουν οι φωτογραφίες κατοίκων της Βενεζουέλας που σφαγιάζουν σκυλιά στη μέση του δρόμου για να φάνε Facebook Twitter

Πεινασμένοι κάτοικοι της Βενεζουέλας σφαγίασαν σκύλο στη μέση του δρόμου και τον τεμαχίζουν για να φάνε το κρέας του καθώς η κατάσταση στη χώρα είναι δραματική με τον Πρόεδρο Μαδούρο να δέχεται σφοδρή κριτική για προκλητικές δωρεές προς τις ΗΠΑ. Oι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αντιπολίτευση πριν από λίγες μέρες και έχουν προκαλέσει αίσθηση στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Μαδούρο έγινε δέκτης σκληρών σχολίων για τη δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ που αντιμετωπίζουν επισιτιστική κρίση. Ωστόσο, η έλλειψη τροφίμων στη Βενεζουέλα είναι πολύ χειρότερη και έχει αναγκάσει εκατοντάδες πολίτες να σφάζουν ακόμα και τα κατοικίδια τους και κυρίως σκύλους για να σιτιστούν.

Οι σοκαριστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα δείχνουν δύο άντρες στην περιοχή του Καράκας να έχουν το νεκρό και γδαρμένο ζώο σε κούτες και να το τεμαχίζουν.

 

Σοκάρουν οι φωτογραφίες κατοίκων της Βενεζουέλας που σφαγιάζουν σκυλιά στη μέση του δρόμου για να φάνε Facebook Twitter

Η Βενεζουέλα ταλανίζεται από την έλλειψη τροφίμων τα τελευταία χρόνια ωστόσο η οικονομική κατάσταση έχει εκτροχιαστεί επί Μαδούρο όπου οι πολίτες αδυνατούν να αγοράσουν ακόμα και τα απαραίτητα, όπως κρέας και αυγά.

Την ώρα που η Βενεζουέλα δίνει σχεδόν 5 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, οι κάτοικοι εδώ τρώνε σκυλιά, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Javier Chirinos εκπρόσωπος κόμματος της αντιπολίτευσης.

Η κατάρρευση του σοσιαλιστικού οικονομικού μοντέλου της χώρας δημιούργησε χρόνιες ελλείψεις τροφίμων που ενίσχυσαν τον υποσιτισμό και άφησαν εκατομμύρια κατοίκους να αναζητούν τρόφιμα οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των κάδων ή στο δρόμο.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες κατοίκων της Βενεζουέλας που σφαγιάζουν σκυλιά στη μέση του δρόμου για να φάνε Facebook Twitter


Τον Απρίλιο του 2017, το 11,4% των παιδιών σε ευπαθείς περιοχές της Βενεζουέλας ήταν υποσιτισμένα, σύμφωνα με την Washington Post.


Το ένα τρίτο των οικογενειών στη Βενεζουέλα δήλωσε ότι καταφεύγει σε λύσης έσχατης ανάγκης, όπως φαγητό από κάδους απορριμάτων, καθώς τα παιδιά τους τους ικετεύουν για φαγητό, ή πωλούν ακόμα και πολύ απαραίτητα αντικείμενα από το σπίτι τους για να βρουν χρήματα.

Με πληροφορίες Daily Mail

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια