Ο Τραμπ το τερμάτισε- Δημοσίευσε στο Twitter ίσως το χειρότερο meme για την ολική έκλειψη ηλίου

Ο Τραμπ το τερμάτισε- Δημοσίευσε στο Twitter ίσως το χειρότερο meme για την ολική έκλειψη ηλίου Facebook Twitter
2

Μετά τις αντιδράσεις και το ανελέητο τρολάρισμα που πυροδότησε η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να κοιτάξει απευθείας την ολική έκλειψη ηλίου χωρίς προστατευτικά γυαλιά -παρά τις προειδοποιήσεις- ο Αμερικανός πρόεδρος κατάφερε να γίνει πάλι θέμα στα μέσα ενημέρωσης, αυτή τη φορά με ένα meme που κοινοποίησε.

Το πρωί της Πέμπτης ο Τραμπ έκανε retweet στον επίσημο λογαριασμό του ένα χιουμοριστικό (υποτίθεται) meme που δείχνει τον ίδιο και τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα να «αναπαριστούν» την ολική έκλειψη ηλίου. Σε αυτό, ο ίδιος, όντας λευκός, απεικονίζεται να περνά χαμογελαστός μπροστά από τον μαύρο Μπαράκ Ομπάμα, δημιουργώντας μια άλλου είδους έκλειψη. Στην τελευταία από τις τέσσερις φωτογραφίες, ο Τραμπ καλύπτει ολόκληρο τον Ομπάμα και η λεζάντα γράφει «Η καλύτερη έκλειψη όλων των εποχών!». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Τραμπ πυροδότησε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων στα social media με τους περισσότερους χρήστες να χαρακτηρίζουν από ανόητο μέχρι και εντελώς ηλίθιο τον νυν Αμερικανό πρόεδρο.

Κι αυτό γιατί, όπως παρατηρούν, όχι μόνο το ποστ είναι άκρως ρατσιστικό αλλά αποδεικνύει επίσης ότι ο Τραμπ δεν έχει καταλάβει ούτε στο ελάχιστο τι ακριβώς συμβαίνει σε μια ολική έκλειψη ηλίου. Τονίζουν δε, πως τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ αυτό που κατάφερε ήταν να αναδείξει ως καλύτερό του τον Ομπάμα, αφού τον παρομοίασε με τον δυνατό ήλιο και τον εαυτό του με το φεγγάρι. 


Ανάμεσα στα πολλά tweets για την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, ήταν και ένα του Pete Souza, που υπήρξε ο προσωπικός φωτογράφος του Ομπάμα σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. «Το γεγονός πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε retweet αυτό σημαίνει.... (συμπληρώστε το κενό)», έγραψε ο Souza. 

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ