Στους 14 οι νεκροί από τις επιθέσεις στην Ισπανία - Υπέκυψε στα τραύματά της μία γυναίκα στην Καμπρίλς

Στους 14 οι νεκροί από τις επιθέσεις στην Ισπανία - Υπέκυψε στα τραύματά της μία γυναίκα στην Καμπρίλς Facebook Twitter
EPA/JAUME SELLART
0

Ο αριθμός των νεκρών από τις δύο επιθέσεις στην Καταλονία της Ισπανίας, αυξήθηκε σε 14, σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Μία γυναίκα που τραυματίστηκε τα ξημερώματα στην Καμπρίλς, υπέκυψε στα τραύματά της. Είναι το πρώτο άτομο που χάνει τη ζωή του από αυτή την επίθεση.


Περίπου στις 02:00, λίγες μόνο ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη, ένα αυτοκίνητο όρμησε κατά του πλήθους σε παραλιακό δρόμο της Καμπρίλς, τραυματίζοντας έξι πολίτες και έναν αστυνομικό. Δύο τραυματίες ήταν σε σοβαρή κατάσταση, και ένας σε κρίσιμη, σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση.

Οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν από την αστυνομία επί τόπου, ενώ ο πέμπτος υπέκυψε στα τραύματά του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Καταλονίας ανακοίνωσε ότι οι δράστες φορούσαν ζώνες με εκρηκτικά, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ήταν ψεύτικες.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μία παρόμοια επίθεση σημειώθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης. Ένα βαν έπεσε στο πλήθος, σκοτώνοντας 13 άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα από 100. 

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ καταζητείται ένας 17χρονος, που θεωρείται ο οδηγός του βαν.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ