Ολλανδία: Γυναίκα όμηρος σε ραδιοφωνικό σταθμό έπειτα από επίθεση με μαχαίρι

Ολλανδία: Γυναίκα όμηρος σε ραδιοφωνικό σταθμό έπειτα από επίθεση με μαχαίρι Facebook Twitter
EPA
0

Περιστατικό ομηρίας σε ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό που είχε προκαλέσει συναγερμό στις ολλανδικές αρχές τελείωσε ειρηνικά, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Ένας άνδρας συνελήφθη, ενώ μία γυναίκα που κρατούνταν όμηρος απελευθερώθηκε.

Ολλανδία: Γυναίκα όμηρος σε ραδιοφωνικό σταθμό έπειτα από επίθεση με μαχαίρι Facebook Twitter
EPA


Νωρίτερα, τα ολλανδικά μέσα είχαν μεταδώσει, επικαλούμενα την αστυνομία, πως ένας άνδρας πήρε μια γυναίκα ως όμηρο, στο κτίριο που χρησιμοποιεί ο ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός 3FM στην πόλη Χίλβερσουμ.


Το πρόγραμμα του σταθμού συνεχιζόταν χωρίς να γίνει αναφορά στην κατάσταση στο εσωτερικό. Ο άνδρας φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τη γυναίκα, εργαζόμενη στον σταθμό, σε χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο και την ανάγκασε να τον οδηγήσει στο εσωτερικό του κτιρίου.

Με πληροφορίες Euronews/ ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για την επίλυση του Κυπριακού από την συμμετοχή στην ΕΕ»

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ