14χρονη κατάφερε να επιβιώσει έξι μέρες ολομόναχη σε δάσος της Σιβηρίας

14χρονη κατάφερε να επιβιώσει έξι μέρες ολομόναχη σε δάσος της Σιβηρίας Facebook Twitter
0

Ένα 14χρονο κορίτσι από την περιοχή του Κράσνογιαρσκ της Ρωσίας που χάθηκε στην αφιλόξενη σιβηρική τάιγκα, βρέθηκε σώα και ασφαλής μετά από έξι ολόκληρες μέρες.

Όπως γράφουν οι «Siberian Times», η νεαρή Yana Tamocheva είχε πάει μαζί με τη μητέρα της και τις τρεις αδερφές της στο δάσος για να μαζέψει μούρα, όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Αρχικά, η μητέρα της νόμισε πως γύρισε κρυφά στο σπίτι επειδή δεν της άρεσε η συγκεκριμένη αγγαρεία αλλά γρήγορα διαπίστωσε πως είχε εξαφανιστεί.

14χρονη κατάφερε να επιβιώσει έξι μέρες ολομόναχη σε δάσος της Σιβηρίας Facebook Twitter

Αμέσως κινητοποιήθηκε μία μεγάλη ομάδα διάσωσης που αποτελούνται από 230 αστυνομικούς, μέλη της Εθνοφρουράς, στρατιωτικούς, εθελοντές αλλά και δύο drones που «χτένισαν» την περιοχή.

Τελικώς, η Yana εντοπίστηκε σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από το σπίτι της. Ήταν καλά στην υγεία της αλλά είχε χάσει βάρος.

14χρονη κατάφερε να επιβιώσει έξι μέρες ολομόναχη σε δάσος της Σιβηρίας Facebook Twitter

Όπως διηγήθηκε στους αστυνομικούς, κατάφερε να επιβιώσει έξι ολόκληρα εικοσιτετράωρα στις εσχατιές της Σιβηρίας, τρώγοντας μούρα και γρασίδι σε μία περιοχή που αυτή την περίοδο μαστίζεται από δυνατές βροχές και αρκετά ψυχρές θερμοκρασίες τη νύχτα.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM