Μέχρι πριν από λίγο όλο το Wibleton έψαχνε για τον πιτσιρικά που "έλαβε" ως δώρο την πετσέτα του τενίστα Jack Sock αλλά του την άρπαξαν από τα χέρια.

 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Sock με τον Christian Garin, όταν ο Sock σκουπίστηκε με την πετσέτα και ο μικρός θαυμαστής, του την ζήτησε για σουβενίρ. Ο αθλητής του την πέταξε αλλά ενώ ο μικρός την κρατούσε, δύο ακόμη χέρια τη διεκδίκησαν. Το ένα που μπήκε πιο καθυστερημένα στη "μάχη" ήταν ενός ώριμου κυρίου, ο οποίος τελικά πήρε την πετσέτα από το παιδί, αφού πρώτα φαίνεται κάτι να του λέει.

 

 

Όταν ο αμερικανός τενίστας έμαθε τι συνέβη έκανε retweet ένα οργισμένο tweet κατά του κυρίου που "βούτηξε" την πετσέτα από το θαυμαστή του.

 

Στη συνέχεια αναζήτησε το όνομα του πιτσιρικά για να του στείλει μια άλλη πετσέτα ως δώρο.

To twitter φρόντισε να βρεθεί ο 17χρονος ο οποίος έχει έρθει πλέον σε επαφή με τον τενίστα, που του έχει αποστείλει και πρόσκληση για τους αγώνες του.

 

Η unfair κίνηση του κυρίου να αρπάξει την πετσέτα από το παιδί προκάλεσε κατακραυγή στα social media και την αντίδραση ακόμη και της μητέρας του γνωστού τενίστα Andy Murray, Judy, η οποία έγραψε: "Αν είστε ο τύπος με το μπλε πουκάμισο και το καπέλο θα έπρεπε να ντρέπεστε!".