Όλο το Wimbledon έψαχνε τον πιτσιρικά που του άρπαξαν την πετσέτα-δώρο από τενίστα

Όλο το Wimbledon έψαχνε τον πιτσιρικά που του άρπαξαν την πετσέτα-δώρο από τενίστα Facebook Twitter
1

Μέχρι πριν από λίγο όλο το Wibleton έψαχνε για τον πιτσιρικά που "έλαβε" ως δώρο την πετσέτα του τενίστα Jack Sock αλλά του την άρπαξαν από τα χέρια.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Sock με τον Christian Garin, όταν ο Sock σκουπίστηκε με την πετσέτα και ο μικρός θαυμαστής, του την ζήτησε για σουβενίρ. Ο αθλητής του την πέταξε αλλά ενώ ο μικρός την κρατούσε, δύο ακόμη χέρια τη διεκδίκησαν. Το ένα που μπήκε πιο καθυστερημένα στη "μάχη" ήταν ενός ώριμου κυρίου, ο οποίος τελικά πήρε την πετσέτα από το παιδί, αφού πρώτα φαίνεται κάτι να του λέει.

Όταν ο αμερικανός τενίστας έμαθε τι συνέβη έκανε retweet ένα οργισμένο tweet κατά του κυρίου που "βούτηξε" την πετσέτα από το θαυμαστή του.

Στη συνέχεια αναζήτησε το όνομα του πιτσιρικά για να του στείλει μια άλλη πετσέτα ως δώρο.

To twitter φρόντισε να βρεθεί ο 17χρονος ο οποίος έχει έρθει πλέον σε επαφή με τον τενίστα, που του έχει αποστείλει και πρόσκληση για τους αγώνες του.

Η unfair κίνηση του κυρίου να αρπάξει την πετσέτα από το παιδί προκάλεσε κατακραυγή στα social media και την αντίδραση ακόμη και της μητέρας του γνωστού τενίστα Andy Murray, Judy, η οποία έγραψε: "Αν είστε ο τύπος με το μπλε πουκάμισο και το καπέλο θα έπρεπε να ντρέπεστε!".

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
First world problems: για λίγα δευτερόλεπατα αφού την είχε αρπάξει ο πιτσιρικάς την άρπαξε και ο μπάρμπας, ενώ και από όσο πρόσεξα στο βίντεο ο τεννίστρας την πέταξε προς χαμηλά προς την συνοδό του μπάρμπα και ο πιτσιρικάς είχε σχεδόν φύγει από την θέση του για την αρπάξει. Σαχλαμάρες και dramaqueenισμοί, αν ο Jack Sock ας την έδινε στο χέρι, δίπλα ήταν.Φυσικά αυτό δεν ξεπλένει και τον μπάρμπα με το άσπρο καπέλο που διεκδικεί μια πετσέτα λές και είναι 15 χρονών.