Η Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία της μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία της μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ Facebook Twitter
0

Την αναστολή της περιοδείας «Dangerous Woman» ανακοίνωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε μετά το τέλος της συναυλίας της στο Manchester Arena και κόστισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους εφήβους και νεαρά κορίτσια.

Η Γκράντε ήταν προγραμματισμένο να δώσει δύο συναυλίες αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή στο στάδιο O2 Αρένα στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα στο πλαίσιο της περιοδεία της. Και οι δύο συναυλίες ακυρώθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της έως την 5η Ιουνίου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας.

«Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ η περιοδεία Dangerous Woman της Αριάνας Γκράντε αναστέλλεται ώσπου να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και τιμήσουμε τη μνήμη εκείνων που χάθηκαν», τονίζεται.

«Ο τρόπος ζωής μας για μία ακόμη φορά απειλήθηκε αλλά εμείς θα το ξεπεράσουμε αυτό όλοι μαζί», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Γκράντε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε η έκρηξη στο γεμάτο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα προς το τέλος της συναυλίας της.

Στη μόνη δήλωσή της μέχρι τώρα, η Γκράντε περιέγραψε τον εαυτό της στο Twitter, πέντε ώρες περίπου μετά το τρομοκρατικό επεισόδιο, ως «συντετριμμένη», προσθέτοντας, «Από το βάθος καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στην οικία της στην Φλόριντα.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι νωρίτερα ορισμένα δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια να έχει δηλώσει την πρόθεσή της να πληρώσει για τις κηδείες των θυμάτων.

Τα δημοσιεύματα πυροδοτήθηκαν από το tweet ενός ανεπίσημου λογαριασμού που παρακολουθεί και ενημερώνει για τα νέα της τραγουδίστριας.

Οι εκπρόσωποι της Γκράντε δεν το έχουν επιβεβαιώσει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM