Τραγικός θάνατος για δυο μικρά αδέλφια στην Τουρκία-Τανκς μπήκε στο δωμάτιο τους και τα πάτησε

Τραγικός θάνατος για δυο μικρά αδέλφια στην Τουρκία-Τανκς μπήκε στο δωμάτιο τους και τα πάτησε Facebook Twitter
0

Δύο μικρά αδέλφια βρήκαν τραγικό θάνατο στη Σιλόπη της Τουρκίας, όταν τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας γκρέμισε τον τοίχο του σπιτιού τους και τα πάτησε την ώρα που κοιμόταν στο δωμάτιό τους. Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίστηκαν ότι το πλήρωμα του τεθωρακισμένου ήταν σε κατάσταση μέθης, κάτι που αρνείται ωστόσο ο κυβέρνησης της επαρχίας.

«Το γεγονός ότι τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους, όταν ένα όχημα της αστυνομίας έπεσε στο σπίτι τους, μας αναστάτωσε και μας συγκλόνισε βαθιά. Οι καταγγελίες σε διάφορα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον αστυνομικό οδηγό που «ήταν σε κατάσταση μέθης» δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Δεν εντοπίστηκε κατανάλωση αλκοόλ στην αναπνοή και στις αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν», ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη, προσθέτοντας ότι το περιστατικό ερευνάται διοικητικά και νομικά.

Κάτοικοι πάντως επιμένουν ότι ο οδηγός του οχήματος που πάτησε τον 7χρονο Muhammet Yıldırım και τον 6χρονο αδελφό του Furkan ήταν σε κατάσταση μέθης.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο θείος των παιδιών είπε ότι σκέφτηκε ότι εξερράγη βόμβα όταν συνετρίβη το όχημα και ότι ο ήχος ήταν παρόμοιος με σεισμό. Όπως είπε επίσης, όταν πήγε οι αστυνομικοί είχαν φύγει από το όχημα.

Εν τω μεταξύ, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Σεζγκίν Τανρικουλού επέκρινε τον πρωθυπουργό Μπινάλι Γιλντιρίμ και τον  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δεν έκαναν καμία δήλωση για το περιστατικό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM