Εμφανίστηκε ξαφνικά γυμνός μέσα σε ένα κουτί στο Met Gala και τελικά συνελήφθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανίστηκε ξαφνικά γυμνός μέσα σε ένα κουτί στο Met Gala και τελικά συνελήφθη (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Ένας ρώσος performer εμφανίστηκε γυμνός, κλεισμένος μέσα σε ένα διαφανές πλαστικό κουτί, στο φετινό Met Gala. Το κουτί τοποθετήθηκε στην είσοδο του Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, καθώς celebrities προσέρχονταν στο μεγάλο event μόδας.

Σύμφωνα με το New York Daily News, ο καλλιτέχνης συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για προσβολή της δημοσίας αιδούς, αξιόποινη παράνομη είσοδο, και διατάραξη της τάξης.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, ο καλλιτέχνης Fyodor Pavlov-Andreevich κατέγραψε τη διαδικασία κατά την οποία μπήκε στο κουτί, συνεργάτες του τον μετέφεραν με αυτοκίνητο και τον άφησαν στην είσοδο του μουσείου. Οι φύλακες ασφαλείας κάλυψαν αμέσως το κουτί με ένα λευκό σεντόνι και τον απομάκρυναν από το σημείο, ενώ στη συνέχεια πυροσβέστες κλήθηκαν για να κόψουν το κουτί.

 

Πρόκειται για την πέμπτη performance του καλλιτέχνη, μέρος της σειράς Foundling, στο πλαίσιο της οποίας έχει εμφανιστεί στη Μπιενάλε της Βενετίας, τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Garage Museum of Contemporary Art στη Μόσχα, το πάρτι των Christie's και Vanity Fair στο Λονδίνο και το δείπνο της Μπιενάλε του Σάο Πάολο. Κάποιες από αυτές τις εμφανίσεις επίσης κατέληξαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις φίλων στη σελίδα Facebook του καλλιτέχνη, ο Pavlov-Andreevich περιμένει την ακρόαση στο δικαστήριο για να απαγγελθούν κατηγορίες. «Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη μοίρα του κουτιού, είναι επίσης υπό κράτηση», αναφέρει ένα σχόλιο. «Εξάλλου, πήρε μέρος στις πέντε performances και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», προστίθεται.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ