H «Air China» αναστέλλει τις πτήσεις της προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας

H «Air China» αναστέλλει τις πτήσεις της προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας Facebook Twitter
0

H «Air China», ο εθνικός αερομεταφορέας της Κίνας και η μοναδική κινεζική εταιρία που πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις προς τη Βόρεια Κορέα προχωράει σε αναστολή πραγματοποίησης των πτήσεών της από το Πεκίνο προς την Πιονγιάνγκ από αργά σήμερα το βράδυ, μεταδίδει η κρατική τηλεόραση CCTV.

Ωστόσο, δεν γνωστοποιήθηκε η αιτία διακοπής των πτήσεων που διεξάγονταν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Όπως σημειώνει η διεθνής έκδοση της South China Morning Post, η «Air China» έχει διακόψει τις πτήσεις της προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας και στο παρελθόν λόγω έλλειψης επιβατών, εντούτοις, πολλά ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία συνδέουν την απόφαση της εταιρίας με την κλιμακούμενη ένταση μεταξύ Βορείου Κορέας και ΗΠΑ.

Η κίνηση της Air China έρχεται λίγες ώρες μετά τις προειδοποιήσεις του Κινέζου υπουργού Εξωτερικών Ουάνγκ Γι, ο οποίος δήλωσε ότι «μία σύγκρουση (σ.σ. μεταξύ Βορείου Κορέας και ΗΠΑ)  μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή».

Η κρατική τηλεόραση της Κίνας που μετέδωσε πρώτη την είδηση δεν γνωστοποίησε την πηγή της πληροφόρησής της, ενώ δε στάθηκε δυνατός ο σχολιασμός της από την «Air China».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ