Απετράπη επίθεση του ISIS στη Μοσούλη

Απετράπη επίθεση του ISIS στη Μοσούλη Facebook Twitter
0

Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ιράκ, οι οποίες με την υποστήριξη των ΗΠΑ επιχειρούν στο δυτικό τμήμα της Μοσούλης, απέτρεψαν αντεπίθεση του Ισλαμικού Κράτους, που εκδηλώθηκε υπό συνθήκες κακοκαιρίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με αξιωματούχους.

 

Μερικοί τζιχαντιστές κατόρθωσαν να πλησιάσουν κοντά στις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μοσούλης, καθώς αναμείχθηκαν με τους κατοίκους της πόλης που εγκαταλείπουν την περιοχή των συγκρούσεων, σύμφωνα με δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου στο Reuters.

 

Οι ιρακινές δυνάμεις κατέλαβαν το ανατολικό τμήμα της Μοσούλης τον Ιανουάριο, έπειτα από 100 ημέρες μαχών, ενώ στις 19 Φεβρουαρίου άρχισαν οι πολεμικές επιχειρήσεις για την ανακατάληψη του δυτικού τμήματος της πόλης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM