Το Τελ Αβίβ εγκαινιάζει το «Digi-Dog», την πρώτη ψηφιακή υπηρεσία για σκύλους

Το Τελ Αβίβ εγκαινιάζει το «Digi-Dog», την πρώτη ψηφιακή υπηρεσία για σκύλους Facebook Twitter
0

Το Τελ Αβίβ, που φιλοξενεί 25.000 καταγεγραμμένους σκύλους και η αναλογία σκύλων–ανθρώπων είναι 1:17, δικαίως έχει τον τίτλο της πιο φιλικής πόλης στον κόσμο για σκύλους αφού πρόσφατα αποφάσισε να εγκαινιάσει και μια ψηφιακή υπηρεσία για τα αγαπημένα τετράποδα.

Το «Digi-Dog», που βασίζεται στο βραβευμένο πρόγραμμα του Δήμου του Τελ Αβιβ «Digi-Tel», θα εφοδιάζει ιδιοκτήτες και σκύλους με μια σειρά ψηφιακών εργαλείων που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους. Πρόκειται για μια κάρτα που δίνεται δωρεάν στους δημότες, η οποία παρέχει εκπτώσεις σε υπαίθριες εκδηλώσεις, πολιτιστικά ιδρύματα, αθλητικές δραστηριότητες και άμεσες ενημερώσεις για ό,τι συμβαίνει στη γειτονιά, αλλά και σε όλη την πόλη.

To «Digi-Dog» είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών σκύλων. Η συγκεκριμένη κάρτα θα υπενθυμίζει τους εμβολιασμούς των σκύλων, θα δίνει πληροφορίες για τη λίστα των κτηνιάτρων της περιοχής και τους διαθέσιμους συνοδούς σκύλων, όπως και πληροφορίες για εκδηλώσεις, εκπτώσεις σε καταστήματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για τους τετράποδους φίλους και φυσικά οδηγίες για να φτάσουν σκύλος και άνθρωπος στο πιο κοντινό πάρκο για σκύλους.

Οι 25.000 σκύλοι του Τελ Αβίβ απολαμβάνουν 70 πελώρια δημόσια πάρκα, ειδικά για αυτούς, ενώ πολλές ακτές έχουν ανακηρυχθεί σε σκύλο-παραλίες, όπου οι σκύλοι μπορούν να κάνουν ελεύθερα τις βόλτες τους και να κολυμπούν. Το φιλοζωϊκό προφίλ της παραθαλάσσια πόλης του Ισραήλ δεν εξαντλείται στα παραπάνω. Μόλις πέρυσι καθιερώθηκε και εορτάστηκε με πάρα πολλές εκδηλώσεις η Dog Day –Ημέρα του Σκύλου.


«Το Digi-Dog είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα που αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά την παροχή δημοτικών υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες σκύλων» λέει ο Ρόιβεν Λαντιάσκι, μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Τελ Αβίβ, που εποπτεύει περιβαλλοντικά θέματα και θέματα ζώων «Αυτό το πρόγραμμα θα επιτρέψει στους κατοίκους να επωφεληθούν από όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη τόσο σε αυτούς όσο και στα κατοικίδια ζώα τους».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ