Πολλοί συγκρίνουν την σημερινή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ με εκείνη της Τζάκι Κένεντι το 1961

Πολλοί συγκρίνουν την σημερινή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ με εκείνη της Τζάκι Κένεντι το 1961 Facebook Twitter
1
Πολλοί συγκρίνουν την σημερινή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ με εκείνη της Τζάκι Κένεντι το 1961 Facebook Twitter

Μετά τα πολλά και διάφορα σενάρια σχετικά με το ποιος σχεδιαστής θα έντυνε τελικά την Μελάνια Τραμπ για την ορκωμοσία του συζύγου της, η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε σήμερα στο πλευρό του Ντόναλντ φορώντας ένα γαλάζιο σύνολο του οίκου Ralph Lauren, το οποίο συνόδευσε και με ασορτί γάντια και γόβες, έχοντας τα μαλλιά της μαζεμένα. 

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ όπως ήταν φυσικό, έγινε αντικείμενο σχολιασμού από μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως αλλά και χρήστες των social media που παρατήρησαν πως τα ρούχα της έφεραν ομοιότητες με εκείνα που είχε επιλέξει να φορέσει η Τζάκι Κένεντι για την ορκωμοσία του συζύγου της το 1961.

Συγκρίνοντας τις δύο εμφανίσεις, πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως επίτηδες η Μελάνια επέλεξε να αντιγράψει το στιλ της Τζάκι, που υπήρξε η επιτομή της θηλυκότητας ενώ ήταν γνωστή η αγάπη της για το γαλάζιο χρώμα, το οποίο συχνά φορούσε από την κορυφή ως τα νύχια. Όσο για τα γάντια, η Τζάκι είχε φορέσει τότε λευκά, ενώ η Μελάνια επέλεξε γαλάζια. 

Η Μελάνια είχε επιλέξει να φορέσει δημιουργία του οίκου Ralph Lauren και την βραδιά των εκλογών. Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν το σημερινό σύνολο αποφάσισε να διαθέσει ο ίδιος ο οίκος μόδας από μόνος του ή αυτό έγινε κατόπιν επιθυμίας του Ντόναλντ Τραμπ.

"Με την ιστορική ορκωμοσία του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, η νέα Πρώτη Κυρία θα γίνει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ που φορά έναν Αμερικανό σχεδιαστή που μεταμόρφωσε την αμερικανική μόδα, τον Ralph Lauren» σχολίασε εκπρόσωπος της Μελάνια. 

Πολλοί συγκρίνουν την σημερινή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ με εκείνη της Τζάκι Κένεντι το 1961 Facebook Twitter
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ