Ποπ σταρ κατηγορείται για βιασμό στο Παρίσι, αλλά ο βασιλιάς του Μαρόκου αποφάσισε να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα

Ποπ σταρ κατηγορείται για βιασμό στο Παρίσι, αλλά ο βασιλιάς του Μαρόκου αποφάσισε να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα Facebook Twitter
1

Ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ο 6ος δήλωσε ότι θα πληρώσει τα δικαστικά έξοδα για τη νομική εκπροσώπηση του συμπατριώτη του και ποπ σταρ Saad Lamjarred που κατηγορείται για βιασμό στη Γαλλία.

Ο Lamjarred έχει προφυλακιστεί μετά τις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά και ασέλγεια αφού φέρεται να επιτέθηκε σε μία 20χρονη γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Παρίσι.

Ο βασιλιάς ενημέρωσε την οικογένεια του 31χρονου τραγουδιστή πως την εκπροσώπησή του θα αναλάβει ο Γάλλος δικηγόρος Dupond Morreti, αλλά και πως ο ίδιος θα καλύψει τα έξοδα της δίκης.

«Πρόκειται για μία θετική ανταπόκριση στο αίτημα της οικογένειας του τραγουδιστή που ζήτησε την παρέμβαση του μεγαλειοτάτου, με σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία του Μαρόκου στο Παρίσι. 

Ποπ σταρ κατηγορείται για βιασμό στο Παρίσι, αλλά ο βασιλιάς του Μαρόκου αποφάσισε να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα Facebook Twitter

Ο Lamjarred είναι ένας διάσημος τραγουδιστής στον αραβικό κόσμο και τα βιντεοκλίπ συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο διαδίκτυο.

Οι αρχικές αναφορές τονίζουν ότι ο Lamjarred βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών όταν έλαβε χώρα το περιστατικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τέτοιο τύπο για βασιλιά να τον χαίρονται ... Δεν θα σχολιάσω ότι κάθεται με κουμπωμένο κουστούμι ούτε το φέσι στο κεφάλι του με το κουστούμι και γραβάτα (ή ντύνεσαι δυτικά χωρίς φέσια ή ντύνεσαι με την παράδοσή σου και δε σε σχολιάζει κανείς). Να καλύπτει από το δημόσιο ταμείο τα δικαστικά έξοδα ενός κατά τεκμήριο εύπορου που κατηγορείται ότι έχει χάσει τον έλεγχο του πέους του είναι πολύ μα πολύ ακραίο.