Live από το Παρίσι: H Huawei παρουσιάζει τα νέα smartphones P40

Live από το Παρίσι: H Huawei παρουσιάζει τα νέα smartphones P40 Facebook Twitter
1

Lίve σε όλο τον κόσμο από το Παρίσι μεταδίδεται σήμερα η παρουσίαση της P40 σειράς από τη Huawei.

Η διεξαγωγή του livestreaming event που διοργανώνει η HUAWEI στο Παρίσι είναι στις 15:00 (ώρα Ελλάδος).

 

Η Huawei με τη σειρά P φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά, παρουσιάζοντας προϊόντα με πρωτοποριακές τεχνολογικές δυνατότητες και κορυφαία χαρακτηριστικά που ανατρέπουν τα δεδομένα στην κατηγορία των smartphones και οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

Φέτος ειδικά, όμως, η σειρά εμπλουτίζεται με περισσότερα μοντέλα, προκειμένου να καλύψει μεγαλύτερη γκάμα καταναλωτικού κοινού.

Ο λόγος όχι μόνο για τo καθιερωμένο Lite μοντέλο της σειράς, P40 Lite, αλλά για πρώτη φορά και για το P40 Lite E, μια συσκευή που θα φέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά αλλά και τον «αέρα» της σειράς P40, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Τι κάνει τα νέα smartphones της Huawei τόσο ελκυστικά; Ειδικά στον τομέα της φωτογραφίας, η Huawei είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης της κατηγορίας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη φωτογραφική εμπειρία με ανατρεπτικές καινοτομίες που συναρπάζουν. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι πανίσχυρες κάμερες που κάνουν τα νέα μοντέλα της σειράς P40 ξεχωριστά αλλά και ο προηγμένος σχεδιασμός, η εκπληκτική απόδοση, οι ασύγκριτες ταχύτητες και το νέο οικοσύστημα εφαρμογών της Huawei.

Αναλυτικότερα, με την άφιξη της P40 series στην ελληνική αγορά ξεκινά μια νέα εποχή. Τα τέσσερα συνολικά μοντέλα της σειράς είναι οι πρώτες συσκευές Huawei που δεν θα διαθέτουν προεγκατεστημένα Google Services και Play Store αλλά την πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, AppGallery, ένα ανοιχτό app store που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του AppGallery, η Huawei θα προσφέρει υπηρεσία VIP στους κατόχους P40 Series που επιθυμούν να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί, εντελώς δωρεάν, και υπηρεσία Door to Door για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών μέσω courier.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το ''καταναλωτικό κοινό'' μάλλον πρέπει να κατεβάσει ταχύτητα και να σταματήσει να αγοράζει σαν να μην υπάρχει αύριο - γιατί αν συνεχίσει να αλλάζει κινητό ανά 6μηνο, παίζει και να μην υπάρχει αύριο.