Δεν υπάρχει app για την υπερβολική δόση: Νεκρός από ναρκωτικά βρέθηκε ο ιδρυτής των δημοφιλών εφαρμογών Vine και ΗQ Trivia

Δεν υπάρχει app για την υπερβολική δόση: Νεκρός από ναρκωτικά βρέθηκε ο ιδρυτής των δημοφιλών εφαρμογών Vine και ΗQ Trivia Facebook Twitter
O Colin Kroll, αριστερά, με τον φίλο, συνεργάτη και συνιδρυτή του δημοφιλούς app HQ Trιivia, Rus Yusupov, πέρυσι στη Νέα Υόρκη.
0

Δεν είναι ξεκάθαρη η σχέση του 34χρονου CEO της εξαιρετικά δημοφιλούς στις ΗΠΑ εφαρμογής HQ Trivia με την γυναίκα που ανήσυχη ειδοποίησε χθες τη νύχτα τις πρώτες βοήθειες, όταν όμως η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμά του στο SoHo της Νέας Υόρκης, τον βρήκε πεσμένο μπρούμυτα στο κρεβάτι του. Ήταν ήδη νεκρός ενώ μια πρώτη έρευνα αποκάλυψε ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης στο δωμάτιο.

Εκτός από δημιουργός του HQ Trivia, που επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάζει στο κινητό 15λεπτα ζωντανά streams ενός παιχνιδιού trivia γνώσεων, o Κρολ ήταν συνιδρυτής της βίντεο εφαρμογής Vine που πουλήθηκε στο Twitter το 2012 και έκλεισε πέρσι.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει την περσινή χρονιά στους New York Times, o Κόλιν Κρολ είχε δηλώσει ότι προτιμούσε να ζει και να δουλεύει στη Νέα Υόρκη αντί για το Σαν Φρανσίσκο και την Silicon Valley επειδή «η έμπνευση μας προέρχεται περισσότερο από τα media και την τηλεόραση παρά από την τεχνολογία».

Δεν υπάρχει app για την υπερβολική δόση: Νεκρός από ναρκωτικά βρέθηκε ο ιδρυτής των δημοφιλών εφαρμογών Vine και ΗQ Trivia Facebook Twitter
Παραλαμβάνοντας το βραβείο καινοτομίας της χρονιάς από το Variety στο Λας Βέγκας το 2014. Δίπλα του, ο ράπερ Lil John.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα που είχε ο πατέρας του από το σπίτι του στο Ντιτρόιτ μόλις μαθεύτηκε η τραγική είδηση, δήλωσε ότι ο γιος του ήταν «σκληρό αφεντικό» και δούλευε γύρω στις 100 ώρες την εβδομάδα: «Δεν μπορούσε να καταλάβει τους ανθρώπους που αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν τους δικούς του ρυθμούς».

Δήλωσε επίσης ότι ο γιος του πρόσφατα είχε κόψει το ποτό, όχι όμως και την περιστασιακή και ψυχαγωγική – όπως πίστευε ο πατέρας του – σχέση του με τα ναρκωτικά: «Νομίζω ότι η Νέα Υόρκη τον κατέβαλλε τελικά. Μετά την σκληρή δουλειά κατέφευγε μάλλον σε πολλά ναρκωτικά ή σκάρτα ναρκωτικά και έτσι πήρε και τη μοιραία δόση».

Με στοιχεία από τους New York Times

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM