Αυτά τα Χριστούγεννα, όπου κι αν είσαι θα είσαι "σπίτι"!

Αυτά τα Χριστούγεννα, όπου κι αν είσαι θα είσαι "σπίτι"! Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

"Driving home for Christmas" λέει το γνωστό τραγούδι του Chris Rea και όσο κλασικό κι αν είναι, πλέον είναι... περιττό!

 

Κι αυτό γιατί η Samsung έχει δημιουργήσει έναν ψηφιακό οικοσύστημα που κάνει τα αδύνατα δυνατά και φέρνει τους αγαπημένους σου δίπλα σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Ναι! Πλέον μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να... είμαστε μαζί!

Σε στέλνει το αφεντικό επαγγελματικό ταξίδι της τελευταίας στιγμής πάνω στην ώρα για τις γιορτές; Μήπως θες να ζήσεις Χριστούγεννα με τους συγγενείς σου στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχεις αρκετή άδεια; Σου λείπουν οι φίλοι σου στο νησί αλλά έχει... απαγορευτικό; Ή μήπως είναι αδύνατον να δεις έστω και την αδερφή σου στην άλλη άκρη Αθήνας, που είναι "εγκλωβισμένη" στο σπίτι της με τα τέσσερα ζουζουνοανήψια σου;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που αναγκάζεσαι να περάσεις αυτές τις γιορτές μακριά από τα αγαπημένα σου άτομα, μάθε πως υπάρχει τρόπος να βρεθείς κοντά τους!

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, όπου κι αν είσαι θα είσαι "σπίτι"! Facebook Twitter

Θα σου εξιστορήσω και τη δική μου περιπέτεια! Αυτές τις γιορτές έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε μια χειμερινή, ορεινή απόδραση με το έτερον ήμισυ, ένα εορταστικό brunch με τις κολλητές μου και, φυσικά, το κλασικό οικογενειακό γεύμα. Δύσκολο, έτσι; Η απάντηση όμως ήταν, κυριολεκτικά, στο χέρι μου! Και επειδή 90% του χρόνου στο χέρι μου κρατάω το λατρεμένο μου Samsung Galaxy S9, να ξεκαθαρίσω πως η λύση ήρθε από εκεί. Και έτσι αυτά τα Χριστούγεννα θα μπορέσω να τα κάνω όλα μαζί!

Και εξηγώ: Οι συσκευές Samsung δεν υπάρχουν μονάχα στα χέρια, στα σπίτια ή στις τσάντες μας αλλά και σε ένα ψηφιακό κόσμο που ονομάζεται Internet of Things (IoT) χάρη στον οποίο μπορούν να επικοινωνούν και να μας φέρνουν κοντά, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε. Διακόσια εκατομμύρια συσκευές Samsung έχουν ήδη συνδεθεί με το IoT μηδενίζοντας τις αποστάσεις και δημιουργώντας ένα οικοσύστημα μέσα στο οποίο είμαστε όλοι ένα μόλις κλικ μακριά!

Αυτά τα Χριστούγεννα, όπου κι αν είσαι θα είσαι "σπίτι"! Facebook Twitter

Αυτό σημαίνει πως αυτά τα Χριστούγεννα, το Samsung Galaxy S9 μου μπορεί να συνδεθεί με το νέο Galaxy Note 9 του μπαμπά μου, για να μοιραστούμε ευχές λίγο πριν το χριστουγεννιάτικο γεύμα. Μπορεί λιγό νωρίτερα να συνδεθεί με το ολοκαίνουργιο Galaxy Tab S4 της κολλητής μου για να κάτσω και εγώ δίπλα της στο εορταστικό μας brunch! Σημαίνει ακόμα πως ο high tech αδερφός μου θα με καλέσει από το νέο Galaxy Watch του για να ανοίξουμε μαζί τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Και όλα αυτά ενώ εγώ θα είμαι κάπου... μακριά!

Γι'αυτό και κάθε Samsung δώρο αυτές τις γιορτές είναι πολλά παραπάνω από μία συσκευή, είναι το δώρο του να είμαστε μαζί αν και... μακριά! Με τέτοια Samsung δώρα λοιπόν, και με τις άφθονες επιλογές επικοινωνίας που μας προσφέρουν, πώς να μην είμαστε όλοι ευτυχισμένοι;

Ανυπομονείς και εσύ να γιορτάσεις με όλους σου τους αγαπημένους αυτές τις γιορτές; Κάνε τα Samsung δώρα των ονείρων τους και θα το καταφέρεις!

#BeTogether

 

Άρθρο χορηγούμενο από τη Samsung 

Αυτά τα Χριστούγεννα, όπου κι αν είσαι θα είσαι "σπίτι"! Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM