Οι οπτικές ίνες κατακτούν τη χώρα με ταχύτητα φωτός

Οι οπτικές ίνες κατακτούν τη χώρα με ταχύτητα φωτός Facebook Twitter
0

Φαντάσου να κατεβάζεις το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μια ταινία καλής ποιότητας μέχρι να ανοίξεις τα ποπ κορν σου. Και την αγαπημένη σου μουσική, σε δευτερόλεπτα! 

Οι οπτικές ίνες φέρνουν την επανάσταση στο ίντερνετ και σου προσφέρουν όλα αυτά και ακόμα παραπάνω!

Η WIND φέρνει το μέλλον του ίντερνετ τώρα και επενδύει στο δικό της δίκτυο οπτικών ινών που, με όλο και αυξανόμενη ταχύτητα, κατακτά ολόκληρη τη χώρα. Χιλιάδες συνδρομητές απολαμβάνουν ήδη ταχύτητες WIND Fiber 100 & 200 mbps σε όλη την Ελλάδα! Στην Αθήνα πλέον και οι κάτοικοι της Καλλιθέας, του Κορυδαλλού και της Νίκαιας, έχουν την ευκαιρία να ζουν την εμπειρία των υπέρ- υψηλών ταχυτήτων WIND Fiber, και η λίστα των περιοχών όσο πάει και μεγαλώνει.

Οι οπτικές ίνες κατακτούν τη χώρα με ταχύτητα φωτός Facebook Twitter

Τι σημαίνουν όμως, πρακτικά, όλα αυτά; Σημαίνουν ίντερνετ με ταχύτητες που δεν τις έχεις φανταστεί χάρη στην τεχνολογία των οπτικών ινών! Οι οπτικές ίνες είναι πολύ λεπτά καλώδια μέσα από το οποία μεταδίδονται οι πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα καλώδια χαλκού χρησιμοποιώντας ως φορέα μετάδοσης το ίδιο το φως. Ναι, μιλάμε για σταθερό Internet με ταχύτητα φωτός που μπορεί να εξυπηρετεί με το παραπάνω τις ολοένα αυξημένες ανάγκες όλων μας στην ψηφιακή εποχή!

Κι αν το WIND Fiber επιτρέπει, εκτός από όλα όσα σου περιέγραψα στην αρχή του άρθρου, να 'φορτώνουν΄ αστραπιαία βίντεο και ταινίες σε sites όπως YouTube και Netflix, το καλύτερο απ'όλα είναι πως μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα, καθώς και να σερφάρεις, χωρίς καμία πτώση στην ταχύτητα! Θες, ακόμα, να παίζεις online παιχνίδια χωρίς διακοπές που σου κοστίζουν... ζωές και πόντους; Έγινε! Θες να ανεβάζεις και βίντεο στο YouTube; Χρειάζεσαι ελάχιστα, μόλις, λεπτά! Θες να λειτουργεί άψογα και το smart home σύστημα που μόλις απέκτησες; Οι οπτικές ίνες το κάνουν πραγματικότητα! Κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δουλειά από το σπίτι, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις αφού θα το κάνεις πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ!

Οι οπτικές ίνες κατακτούν τη χώρα με ταχύτητα φωτός Facebook Twitter

Επιπλέον, το WIND Fiber τον καιρό δεν τον... φοβάται! Βλέπεις, η τεχνολογία οπτικών ινών επηρεάζεται πολύ λιγότερο από παράγοντες όπως η ποιότητα του καλωδίου, οι καιρικές συνθήκες και οι παρεμβολές! Ακόμα, δεν επηρεάζεται ούτε από την απόσταση του σπιτιού από το αστικό κέντρο σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα τεχνολογίες ADSL2+ και VDSL. 

Κι αν ανησυχείς για το  πώς θα έρθουν οι οπτικές ίνες μέχρι την... πόρτα σου, δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις πόσο απλό είναι!

Μετά από όλα αυτά, μάλλον ανυπομονείς να αποκτήσεις το Ίντερνετ του μέλλοντος!

Δες εδώ αν το WIND Fiber είναι διαθέσιμο στη γειτονιά σου και μπες εδώ για να το αποκτήσεις! 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ