Τα νέα μοντέλα iPad Pro, Mac Book Air και Mac Mini, παρουσίασε σήμερα η Apple στη Νέα Υόρκη. 

 

Τα νέα iPad Pro ενσωματώνουν τα περισσότερα από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των iPhone Xs και Xs Max, όπως το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου. 

 

Το iPad Pro συναγωνίζεται πλέον σε επιδόσεις ακόμα και υπολογιστές της εταιρείας, με καλύτερες οθόνες και ταχύτερο επεξεργαστή από ορισμένα Mac. 

 

EPA
EPA

 

Η καινούργια «ναυαρχίδα» των τάμπλετ της Apple, έρχεται σε δύο διαστάσεις με διαγώνιο 11 και 12,9 ιντσών αντίστοιχα και λεπτά πλαίσια.

 

Χωρίς home button με αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, οι συσκευές ξεκλειδώνουν πλέον με αναγνώριση προσώπου, τόσο σε όρθια όσο και σε οριζόντια θέση. 

 

«Πράσινο» Mac Book Air

 

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και το νέο Mac Book Air, με λεπτότερα πλαίσια και οθόνη υψηλότερης ανάλυσης (2560x1600 pixels). Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Mac Book Air είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιείται 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. 

 

Η Apple προχώρησε και στην πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του Mac Mini, μιας μικρής επιτραπέζιας μονάδας υπολογιστή που θα ξεκινά από τα 799 δολάρια.

 

Το περασμένο μήνα η Apple παρουσίασε τρία νέα iPhone (Xs, Xs Max και XR) και την τέταρτη σειρά Apple Watch. Στο προηγούμενο λογιστικό τρίμηνο, τα iPhone έφεραν στα ταμεία της εταιρείας 141,3 δισεκατομμύρια δολάρια. 

 

EPA
EPA

 

EPA
EPA