BookingClinic: Μια ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές start-up στο χώρο της υγείας

BookingClinic: Μια ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές start-up στο χώρο της υγείας Facebook Twitter
0

Την κορυφαία διάκριση για εταιρείες start-up που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας απέσπασε η BookingClinic, μία ελληνική εταιρεία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

H βράβευση πραγματοποιήθηκε από το European Institute of Innovation & Technology (EIT Health), στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Innostars Awards, όπου τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η τεχνολογία, η καινοτομία καθώς και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η διάκριση αυτή ενισχύει τη στόχευση της ελληνικής εταιρείας BookingClinic να αποτελέσει την εύκολη κι αξιόπιστη «γέφυρα» μεταξύ ασθενή και κλινικής.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας, Θωμάς Χατζηστεργίου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη διάκριση: «Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από ένα πραγματικό περιστατικό, όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μια δύσκολη και πολύ ακριβή επέμβαση. Τότε διαπιστώσαμε ότι αυτό που θεωρούμε δεδομένο για όλα τα υπόλοιπα, ότι μπορούμε δηλαδή να βρούμε κάθε πληροφορία που αναζητούμε στο διαδίκτυο, να συγκρίνουμε, να επιλέξουμε, να αξιολογήσουμε, προϊόντα και υπηρεσίες, δεν ίσχυε για την περίπτωση των Κλινικών και των ιατρικών υπηρεσιών τους».

Έτσι συμπληρώνει «Ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη και ήδη επεκτείνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας, εντάσσοντας και άλλα νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος μας να αποτελέσει η bookingclinic την άμεση κι εύκολη λύση για κάθε ασθενή που επιθυμεί υψηλού επιπέδου παροχές υγείας».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM