Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης ενός iPhone μέσα σε κατάστημα επισκευών

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης ενός iPhone μέσα σε κατάστημα επισκευών Facebook Twitter
0

Ένα  iPhone 6+ φαίνεται να εξερράγη στα χέρια του ιδιοκτήτη του την ώρα που το πήγε για επισκευή σε κατάστημα στο Queensland της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή έκδοση της «Daily Mail», η συσκευή είχε σπασμένη οθόνη, ενώ ο ιδιοκτήτης του παραπονέθηκε ότι η φόρτιση της μπαταρίας δεν κρατάει αρκετά.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του μαγαζιού κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης και τους καπνούς που έβγαλε το iPhone 6+ πριν η υπάλληλος του μαγαζιού κάνει χρήση ενός πυροσβεστήρα.

Το κατάστημα εκκενώθηκε και παρέμεινε κλειστό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

Στο βίντεο διακρίνεται η συσκευή που μοιάζει με iPhone να έχει λιώσει, ενώ η μπαταρία έχει διογκωθεί.

Εκπρόσωπος του καταστήματος περιέγραψε στο ViralHog την έκρηξη, και η είδηση μεταδόθηκε στο Queensland από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Nine News.

«Ένας πελάτης ήρθε στο μαγαζί για να φτιάξει τη σπασμένη οθόνη του iPhone 6+», ανέφερε ο εκπρόσωπος του καταστήματος.

«Ο πελάτης ζήτησε την επισκευή της οθόνης και παραπονέθηκε ότι η αυθεντική μπαταρία της Apple δεν διαρκεί μετά τη φόρτιση. Αφαιρέσαμε την εξωτερική θήκη Otterbox και προετοιμαστήκαμε να καταγράψουμε τα στοιχεία της συσκευής. Τότε, ο ιδιοκτήτης πήρε το κινητό στα χέρια του και άσκησε τη συνηθισμένη πίεση επάνω στην οθόνη, όπως κάνει καθημερινά κάθε χρήστης. Σε εκείνο το σημείο η μπαταρία εξερράγη, με αποτέλεσμα η οθόνη του κινητού να ξεκολλήσει από τη θέση της», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η αυστραλιανή Daily Mail έχει επικοινωνήσει με την Apple για κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM