Βρέθηκε κρυφός κινητήρας σε ποδήλατο αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Βρέθηκε κρυφός κινητήρας σε ποδήλατο αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Facebook Twitter
6

Βρέθηκε κρυφός κινητήρας σε ποδήλατο αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Facebook Twitter

 

Κρυφό κινητήρα, χωμένο μέσα σε ποδήλατο βελγίδας αθλήτριας ανακάλυψαν οι έλεγχοι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η Van den Driessche Femke δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν ήταν δικό της το ποδήλατο, αλλά ήταν ενός φίλου της που προπονιόταν μαζί της και το πήρε κατά λάθος για να τρέξει στους αγώνες, νομίζοντας ότι είναι το δικό της.


Βρέθηκε κρυφός κινητήρας σε ποδήλατο αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Facebook Twitter

 

Σε μια συναισθηματική συνέντευξη στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Sforza και ανάμεσα σε δάκρυα,η Φέμκε, έχοντας στο πλάι τον πατέρα της, είπε: «Δεν ήξερα τίποτα γι 'αυτό. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το ποδήλατο. Ένιωσα έκπληκτη... Δεν είναι το ποδήλατό μου. Έγινε λάθος ".


Βρέθηκε κρυφός κινητήρας σε ποδήλατο αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Facebook Twitter

 

Η 19χρονη βρέθηκε στο κέντρο της θύελλας μετά την ανακάλυψη του κινητήρα μέσα στο πλαίσιο του ποδηλάτου ενωμένου με καλώδια που υπήρχαν κάτω από τη σέλα.



Τώρα αντιμετωπίζει τουλάχιστον εξάμηνο αποκλεισμό αλλά και περίπου 20 χιλιάδες ελβετικά φράγκα πρόστιμο.


 

Η Φέμκε υπερασπίστηκε με κλάματα την αθωότητα της και όταν ρωτήθηκε αν αυτό θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της καριέρας της είπε, «ναι, έτσι νομίζω."

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή πας σε αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος, παίρνεις το ποδήλατο του φίλου σου που κάνατε προπόνηση μαζί και τυχαίνει και να είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου ώστε να μην το αναγνωρίσεις;; Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό! Και στην τελική και να μην το καταλάβαινε κατευθείαν όταν έκανε πετάλι δεν έβλεπε ότι υπήρχε υποβοήθηση;; Πολύ φθηνή η δικαιολογία της και ο αποκλεισμός και το τέλος της καριέρας της θα είναι η μόνη σωστή τιμωρία!
Ναι φυσικά δεν θέλω να το παίξω δικαστής, μπορεί να ακούστηκα κάπως απόλυτος.. Αλλά και πάλι εδώ είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό αγώνα ποδηλάτων και η κίνησή της αυτή επηρεάζει και πολλούς άλλους, όχι μόνο την άμεσα εμπλεκόμενη!
Υπάρχει και το "ας πρόσεχες". Οι συνέπειες κάποιων λαθών (αν όντως ήταν κατά λάθος) είναι μη αναστρέψιμες. Δεν της αρνήθηκε κανείς την δεύτερη ευκαιρία, αλλά αν παραβλεφθεί αυτό το "σφάλμα" τότε δίνει το έναυσμα και σε άλλους να κάνουν ανάλογα "σφάλματα".
Και, φυσικά, το κυριότερο: όλα τα ποδήλατα έχουν χαραγμένο στο σασί τους έναν αριθμό, σαν τον αριθμό πλαισίου των αυτοκινήτων, πράγμα το οποίο τα κάνει μοναδικά. Αν τα ποδήλατα είναι όμοια, μπορείς να ελέγξεις τον αριθμό και να αποφύγεις να πάρεις το ποδήλατο του άλλου.