Σαμαράς: Είμαι ενήμερος για τον Jay , νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του...

Σαμαράς: Είμαι ενήμερος για τον Jay , νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του... Facebook Twitter
3

 

«Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια... Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του», είπε ο Γιώργος Σαμαράς ερωτώμενος στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής για τον μικρό Jay, τον θαυμαστή του από τη  Σκοτία. Ο παίκτης της εθνικής δήλωσε ενήμερος για την προσπάθεια να ταξιδέψει ο μικρός στο Μουντιάλ και είπε: «Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος... Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε... Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό... Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε όμως για όλα, από το κλίμα στην εθνική μέχρι την αγαπημένη του σειρά, την αγαπημένη του ταινία και τη μουσική που ακούει. Στο ερώτημα δε «Σακίρα ή Μπιγιονσέ;» απαντά: «Καμία!»

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για όλα, για την αγαπημένη του σειρά, για την αγαπημένη του ταινία... Εμένα αυτό μου τη σπάει στην ανάποδη εθνική Ελλάδας: Ότι γίνονται Νο1 οι πιο χάλια. Το 2004 είχαμε πολύ καλά παιχτάκια στη σύνθεσή μας, είχαμε Μπασίνα πολύ καλός παίκτης, είχαμε Ντέμη, είχαμε Τσιάρτα, είχαμε Καραγκούνη, είχαμε Γιούρκα Σεϊταρίδη, το καλύτερο μπακ στην ευρώπη εκείνη την περίοδο, και στην ιστορία θα μείνει ο Χαρισθέας ο άμπαλος, ο Δέλας η μαούνα και ο Ζαγοράκης ο κύριος 100 ματς 1 γκολ. Έτσι και τώρα έχουμε Τοροσίδη, έχουμε Παπασταθόπουλο, έχουμε Μήτρογλου και άλλους καλούς παίχτες και στην ιστορία θα μείνει ο κύριος 1 γκολ στα δυο χρόνια. Ο κύριος αργή σκέψη. Ο Σαμαράς που τον μείωσε ο Χριστοδουλόπουλος.
MoustacheΠάψε να παπαγαλίζεις ότι η κριτική επί του αντικειμένου είναι χολή. Από τα τρία ματς σε αυτή την διοργάνωση, είναι δίκαιο να παίρνει τη φήμη ο Σαμαράς; Αλλά και στο τελευταίο και κρισιμότερο, ο Χολέμπας, ο Παπασταθόπουλος και ο Χριστοδουλόπουλος δεν ήταν εκείνοι που έπαιξαν. Και γενικά ο Σαμαράς στην εθνική παίζει μπροστά, σχεδόν ελεύθερος, δεν μαρκάρει και πετυχαίνει 1 γκολ στα δυο χρόνια. Η εθνική μας είναι ανάποδη ομάδα και γι' αυτό δεν γίνονται ήρωες οι καλύτεροι.