Νίκη με μεγάλη ανατροπή η Ελβετία

Νίκη με μεγάλη ανατροπή η Ελβετία Facebook Twitter
1

Η Ελβετία κατάφερε μια μεγάλη ανατροπή στον αγώνα του 5ου ομίλου με το Εκουαδόρ με συγκλονιστική ανατροπή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ήταν το Εκουαδόρ που άνοιξε πρώτο το σκορ στο 22ο λεπτό του αγώνα με τον τον Ενέρ Βαλένσια και ήταν γενικά καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελβετοί ξεκίνησαν δυναμικά και πίεσαν πολύ για την ισοφάριση που ήρθε πολύ γρήγορα, στο 48ο λεπτό με τον Μεχμέντι.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα το Εκουαδόρ ισορρόπησε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες εμφάνιζαν σημάδια κόπωσης. Στο τελευταίο όμως λεπτό των καθυστερήσεων όμως το Εκουαδόρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να κερδίσει το παιχνίδι και στην αμέσως επόμενη φάση, στην αντεπίθεση της Ελβετίας σκόραρε ο Σεφέροβιτς και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για την Ελβετία σκόραραν οι αλλαγές του Χίτσφελντ, δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

To γκολ της νίκης:

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM