Η Bραζιλία δεν αποκλείει ακόμα και την εμπλοκή του στρατού στο Μουντιάλ

Η Bραζιλία δεν αποκλείει ακόμα και την εμπλοκή του στρατού στο Μουντιάλ Facebook Twitter
3

Ακόμη και την εμπλοκή του στρατού δεν αποκλείει η οργανωτική επιτροπή του Mουντιάλ 2014, που θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου στην Βραζιλία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη τους, οι διοργανωτές, άνοιξαν τις πόρτες του επιχειρησιακού κέντρου στο Ρίο και εγγυήθηκαν την ασφάλεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Με την λαϊκή οργή να έχει ξεχειλίσει, για το υπέρογκο κόστος στο οποίο ανήλθε η διοργάνωση, την ώρα που οι πλειονότητα των πολιτών ζει στα όρια της φτώχειας, η κυβέρνηση έχει θέσει επί ποδός 100.000 αστυνομικούς και 57.000 στρατιώτες. [Πηγή: euronews]

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Kαλά πλάκα κάνεις; το θέμα μας δηλαδή είναι η οργάνωση; Στην Βραζιλία η πλειονότητα του πληθυσμού ζει υπό άθλιες συνθήκες, και όπως είναι λογικό και επόμενο αντιτίθεται στην όλη διοργάνωση,η οποία εις βάρος του λαού πλουτίζει τους καπιταλιστές.. Με τη σειρά του το κράτος προσπαθώντας να καταπολεμήσει το εξεγερμένο πλήθος έχει προχωρήσει εδώ και μήνες σε μια "επιχείριση σκούπα" φτάνοντας στο σημείο μέχρι και να σκοτώνει ανθρώπους.. Μετά απο όλα αυτά τα γεγονότα που διαδρματίζονται, εσύ αυτό που κάνεις είναι να επικροτείς την οργάνωση;
Tα μάθατε για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες? Το Μόναχο και οι Ελβετοί είπαν "όχι"! Το άκουσα στο ραδιόφωνο και είπα "ΜΠΡΆΒΟ!" Οι κάτοικοι 3 πόλεων μετά από δημοψήφισμα παρακαλώ (!) αποφάσισαν να μην "φιλοξενήσει" μια τόσο ακριβή "παραγωγή" η πόλη τους!!!" Δείτε εδώ: http://www.tanea.gr/news/sports/article/5052865/oi-katoikoi-dyo-germanikwn-polewn-lene-oxi-stoys-olympiakoys-agwnes/και http://www.sport24.gr/Sports/OlympicGames/eksi_gia_toys_olympiakous_toy_2022.2498581.htmlΠότε θα συμβεί κάτι ανάλογο και για το "Μουντιάλ" ή τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες? Νομίζω ότι δεν θέλω να παρακολουθήσω πλέον τέτοιες διοργανώσεις (όπως δεν αγοράζω και φράουλες από τη Μανωλάδα) και δεν ξέρω πως να χειριστώ το θέμα με τους δυο γιους μου, 4 και 6 ετών... Αλλά αυτό ας το αφήσω στον πατέρα τους... (Τελικά έχω κάτι τάσεις να τα κάνω Μορμόνους τα παιδιά...) Κατά τα άλλα: Καλή μπάλα παιδιά! Μεταξύ μας... είναι θεά η άτιμη!