ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ τα έκτροπα στον αγώνα

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ τα έκτροπα στον αγώνα Facebook Twitter
5

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ έγιναν οι αθλιότητες που συνέβησαν χθες στον ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μεταξύ των ΜΜΕ που εκφράζουν την απορία τους για το θέαμα είναι και το BBC που ανέβασε στο Twitter φωτογραφία με τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού με το εξής σχόλιο: "WTF: PAOK vs Olympiakos match delayed 75 mins after PAOK fans threw hundreds of dead fish into the Olympiakos dugout!".

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ τα έκτροπα στον αγώνα Facebook Twitter

Η πιο χαρακτηριστική, για το σοκ των ξένων δημοσιογράφων, αντίδραση είναι του SB NATION: "Ξέρετε τι είναι τρομακτικό; Η φωτιά. Ξέρετε τι είναι πραγματικά τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς. Ξέρετε τι είναι σούπερ-ντούπερ τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς από ανθρώπους που σε μισούν. Ξέρετε πιο είναι το πιο τρομακτικό; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Μπράβο στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τα έκαναν πάνω τους [...]

Υπενθυμίζεται ότι για τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν επτά άτομα, μεταξύ αυτών και ο οπαδός του ΠΑΟΚ που κατηγορείται ότι έριξε τα ψάρια στον πάγκο. Πληροφορίες τον θέλουν να είναι οργανωμένος και να ανήκει στους λεγόμενους «τυμπανιστές».

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ