Σοβαρός τραυματισμός του Σουμάχερ

Σοβαρός τραυματισμός του Σουμάχερ Facebook Twitter
9

UPDATE: Τις τελευταίες ώρες οι γιατροί δήλωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επειδεινωθεί.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μεριμπέλ της Γαλλίας. Ο Σουμάχερ έπεσε με το κεφάλι πάνω σε βράχο μετά από άλμα. Γλίτωσε τα χειρότερα καθώς φορούσε ειδικό προστατευτικό κράνος.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Ferrari έκανε σκι μαζί με τον 14χρονο γιο του, στη γνωστή πίστα των γαλλικών Άλπεων. Μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Μουτιέρ, όπου διαπιστώθηκε πως δεν κινδυνεύει η ζωή του. Κατόπιν, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM